Microsoft Xbox One S 1 TB All Digital Edition (2st spel & Fortnite Cosmetic)

Vår Artikkelnr: 15583 Produsent Partnr: 0889842443455
Ingen anmeldelser. Skriv anmeldelse!
  • Microsoft Xbox One S 1 TB All Digital Edition (2st spel & Fortnite Cosmetic)
    -7%
  • Microsoft Xbox One S 1 TB All Digital Edition (2st spel & Fortnite Cosmetic)
2 599 ,- Ord. pris: 2 799 ,-
Tilgjengelighet: 0 st på lager
Inkommende: Ubekreftet
Overvåk dette produktet
Overvåk størrelsen

Xbox One S All-Digital utgave er et slankere og mer kompakt underholdningssenter som ikke trenger noen fysiske spill-CD-er for å la deg spille dine favorittitler. Den er 40 % mindre enn den originale Xbox One, men den tilbyr mer avanserte egenskaper og underholdningstilbud. Takket være den integrerte strømforsyningen trenger man ikke å koble den til strøm eksternt.

Kun digitalt innhold

Denne konsollen sparer virkelig plass på rommet ditt. Til forskjell fra tidligere modeller har ikke denne modellen noen CD-driver. Den tilbyr derimot et fullstendig digitalt spillbibliotek på din Cloud-lagring uansett hvor du er. Forhåndsbestill og forhåndsinstaller kommende spill, så har du dem klare til de blir utgitt.

Eksklusiv pakke
Denne eksklusive pakken kommer med Minecraft, Sea of Thieves og Fortnite Battle Royale som nedlastbare spill. Alle spillene krever Xbox Live Gold-medlemskap for å få tilgang til online flerspillermodus.

Minecraft
Minecraft er et spill som handler om å plassere klosser og dra på eventyr. Utforsk tilfeldig genererte verdener og bygg utrolige ting fra de enkleste hjem til de største slott. Spill i kreativ modus med ubegrensede ressurser eller grav dypt ned i verden i overlevelsesmodus, lag våpen og utrust deg selv til å overvinne farlige monstre.

Sea of Thieves
Sea of Thieves er et omsluttende delt verden eventyrspill som er fylt med pirater, uventede farer og masser av tyvgods. Bli den piraten du alltid har drømt om å bli, del eventyrene med venner og sett opp dine egne regler, roller og mål i en verden hvor hvert eneste seil på horisonten er et mannskap med ukjente intensjoner.

Fortnite
Fortnite Battle Royale er en gratis 100-spillers PVP-modus i Fortnite. Et gigantisk kart. Én battle bus. Fortnite-byggeegenskaper og omgivelser du kan ødelegge kombinert med intens PVP-kamp. Siste spiller som gjenstår vinner. Fortnite Battle Royale-nedlastningen inkluderer 2000 V-Bucks og Legendary Rogue Spider Knight Outfit med to Style Variants som låses opp etterhvert som in-game-utfordringer fullføres i Fortnite Battle Royale- og Creative-modus. Save the World-kampanjen er ikke inkludert i pakken.

Anmeldelser (0)
Du må logge inn for å legge inn anmeldelser Logg inn
  • Ennå ingen anmeldelser for dette produktet

    Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Spesifikasjoner
Allmänt
Internt minne (GB): 1000
RAM-minne (GB): 8
Nätverk: Gigabit Ethernet, Wi-Fi
Tillbehör: HDMI-kabel
Kontroller
Kontroll ingår: Ja, 1
Funktioner: Bluetooth-teknologi
Videoutgång
TV-anslutning: HDMI
Upplösning: 1080i, 1080p (Full HD), 2160p (4K Ultra HD), 720p
HDR-kapacitet: Ja
HDR: HDR10
Gränssnitt
Anslutningstyp: HDMI-ingång, HDMI-utgång, LAN, SPDIF-utgång, USB 3.0
Storlek & vikt
Bredd (mm): 295
Djup (mm): 230
Höjd (mm): 64
Vikt (g): 2900
NYLIG VISTE PRODUKTER
Sett settet av og abonner på vårt nyhetsbrev i dag! Mer enn 100 000 gamere abonnerer i dag på vårt nyhetsbrev. Få eksklusive nyheter, ta imot herlige tilbud og mye mer!