Filter
Tilbakestille filtre
185 produkter - 0 MOBILE_FILTER_CHOSEN
Lukk MOBILE_FILTER_RESET MOBILE_FILTER_USE

Musematter

De fleste gamere foretrekker større musematter som har en underside med godt grep på harde overflater for ikke å risikere at den flytter på seg midt i et spill. Musematten skal komplettere musen ved å gi sensoren en god avlastningsflate, og sørge for at musen glir godt for å unngå at musepekeren hopper.

Hard vs. myk
På en hard musematte kan spillere få ordentlig god glid takket være den lave friksjonen, de er ofte mindre og lettere å rengjøre og har en lengre levetid enn myke musematter. Harde musematter fungerer spesielt bra sammen med gamingmus som har lasersensorer.

En myk musematte bør være mørk og tettvevd for høyeste presisjon, og gjerne kantsydd for lang holdbarhet. Tykkelsen varierer og det er for det meste en smakssak hvilken man velger. En mykere musematte gir høyere friksjon, hvilket bidrar til bedre bevegelseskontroll. Optiske mus får best avlastingsevne med en myk musematte, og mange FPS-spillere foretrekker denne kombinasjonen. Myke musematter lager mindre lyd enn harde ved bruk, men det kommer an på musens utforming og hva slags type skates/føtter den har.
Filtrer (0)
Tilbake til toppen Viser 36 av 185 produkter