PDP Gaming Ladestasjon Ultra Slim (PS4) - MaxGaming.no

Navigere

PDP Gaming Ladestasjon Ultra Slim (PS4)

 
389 kr

Ikke orderable
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

KonsollPlaystationPS4 TilbehørAnnet tilbehør fra PDP

Når du spiller i flere timer om gangen, er det verste som kan skje at kontrolleren din dør midt i et oppdrag fordi den ikke var fulladet fra begynnelsen. Fortsett spenningen med det offisielt lisensierte PDP Gaming Ultra Slim Charge System for PS4! De magnetiske portene gjør det enkelt å koble til med én hånd, og LED -ladeindikatorene gir deg beskjed når det er på tide å gjenoppta oppdraget når batteriene er fulladet. Er du lei av å velte ladesystemet ditt eller flytte det ved en feiltakelse når du setter kontrollene til lading? PDP Gaming Ultra Slim Charge System har også mikro-sugemateriale på bunnen som holder ladestasjonen på plass.

Med automatisk dimming av lys som omgir basen og en ekstremt tynn, moderne design, passer dette nye ladesystemet sømløst inn i spill- eller stua. Den offisielt lisensierte laderen inneholder også to dongle -kontakter for DUALSHOCK 4 -kontrollene. De innovative funksjonene i PDP Gaming Ultra Slim Charge System tilbyr både stil og funksjonalitet som gjør dette til et must for trådløse spillere.

Funksjoner:
- Magnetiske porter for optimal tilkobling og lading
- Mikrosugemateriale på bunnen som holder ladestasjonen på plass
- Omgivelseslys rundt basen med auto-dim-teknologi som tilpasser seg omgivelseslyset
- LED -ladeindikatorer som pulserer under lading
- Offisielt lisensiert av Sony

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15392
Produsentens artikkelnr: 051-100-EU

Om varemerket

PDP (Performance Designed Products LLC) er et foretak innen forbrukerelekltronikk som har som mål å utforme, utvikle og markedsføre innovative tilbehør av høy kvalitet for videospill, Hjemmedatamaskiner og mobile spillmarkeder. PDP ble grunnlagt i 1990 og har sitt hovedkvarter i San Diego, California. PDP har siden den gang lansert mange produkter som har blitt bestselgere.

PDP anses fortsatt som en slags nykommer på spilltilbehørsscenen, men PDP har allerede fått stort gjennomslag i markedet med PDPs Pivot-ladestativ, oppladbare batteriepakke og håndkontroller. PDP har et stort utvalg av headsets, ladekabler og kontroller for å gjøre din spillopplevelse best

PDPs varemerker inkluderer blant annet Afterglow, Rock Candy og Victrix. PDPs produkter er bygd med kvalitet for å håndtere timevis med intensiv spilling. PDPs nåværende samarbeidspartnere inkluderer alle de fremste konsollutviklerne i verden, inkludert Nintendo, X-box og Playstation, så enten du spiller på en Nintendo Switch eller Playstation 5, så finnes det et PDP-produkt som passer for deg. Vi på Maxgaming har et bredt utvalg av PDP-produkter, blant annet headsets, kabler og kontroller for å gjøre spillopplevelsen din så bra som mulig. Ettersom PDP har så mange ulike kontroller i alle mulige størrelser og farger, er vi sikre på at du kan finne din neste favorittkontroll fra PDP hos oss.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg