Kjøpe PDP Switch Deluxe Travel Case Poke Ball (Nintendo Switch) på MaxGaming.no
 

Navigere

Spar %

PDP Switch Deluxe Travel Case Poke Ball (Nintendo Switch)

Antall: 
249 kr
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

KonsollNintendoSwitch TilbehørBæreveske fra PDP

Förvara och skydda din Nintendo Switch eller Nintendo Switch Lite när du är på språng med Deluxe Travel Case!
Håll din Switch eller Switch Lite-konsol på plats tills du behöver den, använd sedan konsolens lyftrem för enkel avtagning med en hand. Lagra ditt spel på resande fot i den innovativa självfästande påsen som låter dig anpassa passformen superenkelt! De coolaste spelarna som gillar kommer att älska den graffitti-inspirerade designen med Pikachu. Oavsett vad du tar med dig kommer detta fodral att leverera en anpassad passform för alla dina Switch-prylar.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15756
Produsentens artikkelnr: 500-173-EU

Om varemerket

PDP (Performance Designed Products LLC) er et foretak innen forbrukerelekltronikk som har som mål å utforme, utvikle og markedsføre innovative tilbehør av høy kvalitet for videospill, Hjemmedatamaskiner og mobile spillmarkeder. PDP ble grunnlagt i 1990 og har sitt hovedkvarter i San Diego, California. PDP har siden den gang lansert mange produkter som har blitt bestselgere.

PDP anses fortsatt som en slags nykommer på spilltilbehørsscenen, men PDP har allerede fått stort gjennomslag i markedet med PDPs Pivot-ladestativ, oppladbare batteriepakke og håndkontroller. PDP har et stort utvalg av headsets, ladekabler og kontroller for å gjøre din spillopplevelse best

PDPs varemerker inkluderer blant annet Afterglow, Rock Candy og Victrix. PDPs produkter er bygd med kvalitet for å håndtere timevis med intensiv spilling. PDPs nåværende samarbeidspartnere inkluderer alle de fremste konsollutviklerne i verden, inkludert Nintendo, X-box og Playstation, så enten du spiller på en Nintendo Switch eller Playstation 5, så finnes det et PDP-produkt som passer for deg. Vi på Maxgaming har et bredt utvalg av PDP-produkter, blant annet headsets, kabler og kontroller for å gjøre spillopplevelsen din så bra som mulig. Ettersom PDP har så mange ulike kontroller i alle mulige størrelser og farger, er vi sikre på at du kan finne din neste favorittkontroll fra PDP hos oss.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.