Nanoleaf Shapes Mini Triangles STK - 5 Panels - MaxGaming.no

Navigere

Nanoleaf Shapes Mini Triangles STK - 5 Panels

 
979 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidSmarte HjemBelysning fra Nanoleaf

Nanoleaf Shapes Mini Triangles er modulære LED-lyspaneler med en kombinasjon av smart teknologi og elegant ultratynn design. Den er perfekt for å designe en snakkende vegg, sette opp din personlige produktivitetssone eller skape den rette atmosfæren for enhver anledning.

Forvandle rommet ditt med multisensoriske opplevelser som berøringsinteraksjoner, sanntidsmusikksynkronisering, skjermspeiling og mer. Tilpass og lag dine egne scener og spillelister i Nanoleaf-appen.

For å installere, monterer du bare panelene på veggen med den medfølgende dobbeltsidige monteringstapen "uten å bore". Former er designet med Connect +-teknologi for å fungere med andre former i linjen, og tilbyr ubegrensede lys-, design- og IoT-muligheter for din smarte hjemmeinnredning.

Perfekt for:
- Bygg en oppslukende kampstasjon eller hjemmekino
- Gjør musikk til flotte bilder, hjemme eller i studio
- Øk energien din til trening
– Skap den rette atmosfæren for yoga og formidling
Sett din personlige produktivitetssone til å jobbe hjemmefra
- Design et mesterverk for vegg- eller takdekorasjon
- Våkn opp naturlig med lys lysalarmer
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 17694
Produsentens artikkelnr: NL48-5002TW-5PK

Om varemerket

Nanoleaf innleder en ny epoke med belysning som fokuserer på fullstendig personlig tilpassing, en verden utover glødepærer og begrensninger for hvordan vi belyser boarealene våre. Selskapet ble grunnlagt i 2012 av tre ingeniører med ønske om å gjøre grønn teknologi ettertraktet. Selskapet har kontorer i Shenzhen, Hongkong og Toronto. Nanoleafs allsidige team er lidenskapelig opptatt av problemløsning for out-of-the-box-teknologi, og streber etter å forandre belysning og revolusjonere hvordan vi lyser opp verden.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Hvit

Garanti

Garanti 5 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg