Fifine S3 RGB Headset Stand - Hodetelefonstativ - MaxGaming.no

Navigere

Fifine S3 RGB Headset Stand - Hodetelefonstativ

 
449 kr

Foreløpig dato:
2024-08-07
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørHeadset & LydHeadsettholder fra Fifine

Fifine Ampligame S3 RGB Gaming Headset Stand - den beste måten å beskytte headsettet på og vise frem stilen din. Dette plassbesparende hodetelefonstativet er laget av kompakt materiale og har en myk pute på toppen for å sikre at headsettet ditt forblir uskadet. I tillegg sørger den sklisikre basen for en trygg og stabil støtte når du bruker den.
Det som virkelig skiller denne standen fra mengden er lyd-lys-synkroniseringsteknologien. Den kommer med 9 moduser for RGB-belysning foran og 4 moduser med bunn RGB-belysning som reagerer på omgivelseslyder og fyller hvert rom med en hyggelig spillatmosfære.

Du kan også koble til headsettet, tastaturet eller annet PC-tilbehør via de to USB-portene på baksiden av stativet for lading eller dataoverføring. Den er perfekt for streamere som ønsker en pålitelig, men stilig måte å henge hodetelefonene/hodetelefonene sine på.
  • Hodetelefonstativ med 2 USB-porter
  • RGB belysning
  • Lyd Lyssynkronisering
  • Mykt materiale på toppen
Ta spilloppsettet ditt til neste nivå med Fifine Ampligame S3 RGB-hodetelefonstativ. Å ha et hodetelefonstativ er ikke bare moteriktig, men også funksjonelt.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 23051
Produsentens artikkelnr: S3

Om varemerket

Fifine – Et premiummerke for lyd og mikronfonteknologi, som ble etablert i 2009. Fifine er et nytt merke som innen et tiår har vokst raskt fra å være et lite selskap til å bli en global produsent.

Selskapet har et bredt utvalg av mikrofoner. Kvalitet og kundetilfredshet er høyt prioritert. Det jobbes stadig med å forbedre tilbudet og å bli ledende innen de ulike kvalitetsstandardene. Uansett om du er gamer, streamer, foreleser, DJ eller musiker kan du alltid regne med at Fifine fokuserer på å utvikle utstyr, som gjør at du kan fokusere på å utføre ditt arbeid!

Spesifikasjoner

Egenskaper

Belysning Ja, RGB
Farge Svart

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg