Kjøpe Plantronics Backbeat Fit 2100 In-Ear Trådløs Svart på MaxGaming.no
 

Navigere

Spar %

PlantronicsBackbeat Fit 2100 In-Ear Trådløs Svart

Antall: 
989 kr
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørHeadset till mobil fra Plantronics

- Øretelefoner som slipper inn omgivelsesstøy
- Svettebeskyttet og vanntett
- Maksimal komfort og stabilitet
- Tilpass opplevelsen din
- 7 timer spilletid

Tren tryggere utendørs med BackBeat FIT 2100 og Always Aware ? øreplugger som lar deg høre omgivelsene dine, og med en reflekterende overflate for å holde deg synlig om natten.

Svettebeskyttet og vanntett
BackBeat 2100 er laget for å tåle dine tøffeste treningsøkter. Og med opptil syv timers trådløs lytting har du kraften til en ukes trening ? uansett vær.

Maksimal komfort og stabilitet
BackBeat FIT 2100 har sikre øreplugger, en stropp bak-øret design og en fleksibel, lett nakkestropp som holder hodetelefonene på plass under trening, du trenger ikke å bry deg med passformen.

Tilpass opplevelsen din
Nå trenger du ikke pause treningen for å endre noen innstillinger. My Tap-funksjonen er tilgjengelig via BackBeat-appen, og tilbyr tilpasninger for en personlig treningsopplevelse. Med ett eller to trykk og uten avbrudd i treningen kan du starte en stoppeklokke, stille inn en tidtaker eller velge favorittspillelisten din direkte fra ørepluggene.

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14331
Produsentens artikkelnr: 212200-99

Om varemerket

Suveren lyd fra Plantronics - Da Neil Armstrong ble den første mannen som satte sine ben på månen, sa han faktisk sine berømte ord i et headset fra Plantronics. Nå, mer enn 50 år senere, har fremdeles selskapet sitt fokus på lyd og kommunikasjon, noe som har resultert i en lang rekke fremragende produkter av ypperste kvalitet.

Med fokus på lyd og kommunikasjon, produserer selskapet headset og hodetelefoner til enhver anledning. Enten du trenger nye øreplugger til mobilen din eller et headset med aktiv støyreduksjon når du er på farten, finner du det i Polys utvalg.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.