Apple EarPods In-Ear Headset - MaxGaming.no

Navigere

33
Spar 33%

Apple EarPods In-Ear Headset

 
299 kr / 199 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørHodetelefoner fra Apple

Originale Apple ørepropper til den beste prisen på markedet! I motsetning til vanlige, runde øretelefoner, er Apple EarPods designet med fokus på ørets anatomi. Derfor har de en bedre passform enn andre in-ear-hodetelefoner og passer til flere.

Høyttalerne i Apple EarPods er designet med en teknologi som reduserer lydtap og maksimerer lyden. Lyden er dermed av samme høye kvalitet som i dyrere hodetelefoner.

Apple EarPods har også en innebygd fjernkontroll som du kan bruke til å justere volumet, kontrollere musikk- og videoavspilling og motta og avslutte samtaler med et trykk på en ledning.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 11703
Produsentens artikkelnr: MNHF2ZM/A

Om varemerket

Apple ble grunnlagt av den ikoniske duoen Steve Jobs og Steve Wozniak i 1976, og har siden etablert seg som et av verdens største selskap. Selskapet er basert i Cupertino i California, og tilbyr produktene og tjenestene sine over hele verden.

Med sin høye kvalitet, holdbarhet og innovative produkter er det vanskelig å unngå selskapet når det kommer til elektronikkprodukter. Apple selger ikke bare maskinvare, merket spesialiserer seg også innenfor programvare, og tilbyr i dag en rekke ulike onlinetjenester. Under paraplyen deres finner vi produkter som iPhone, iPad, iMac, Apple TV og mye mer.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Formfaktor In-ear
Farge Hvit
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg