Kjøpe Apple EarPods In-Ear Headset på MaxGaming.no
 

Navigere

33
Spar 33%

Apple EarPods In-Ear Headset

Antall: 
299 kr / 199 kr
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørHeadset till mobil fra Apple

Original Apple earpods till marknadens bästa pris! Till skillnad från vanliga, runda in-ear-lurar är Apple EarPods utformade med fokus på örats anatomi. Därför har de bättre passform än andra in-ear-lurar och passar fler människor.

Högtalarna i Apple EarPods har utformats med en teknik som minskar ljudförlusten och maximerar ljudet. Ljudet håller därmed samma höga kvalitet som i dyrare hörlurar.

Apple EarPods har också en inbyggd fjärrkontroll som du kan använda till att justera volymen, styra musik- och videouppspelningen och ta emot och avsluta samtal med ett tryck på sladden.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 11703
Produsentens artikkelnr: MNHF2ZM/A

Om varemerket

Apple ble grunnlagt av den ikoniske duoen Steve Jobs og Steve Wozniak i 1976, og har siden etablert seg som et av verdens største selskap. Selskapet er basert i Cupertino i California, og tilbyr produktene og tjenestene sine over hele verden.

Med sin høye kvalitet, holdbarhet og innovative produkter er det vanskelig å unngå selskapet når det kommer til elektronikkprodukter. Apple selger ikke bare maskinvare, merket spesialiserer seg også innenfor programvare, og tilbyr i dag en rekke ulike onlinetjenester. Under paraplyen deres finner vi produkter som iPhone, iPad, iMac, Apple TV og mye mer.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Hvit
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.