Kjøpe Apple EarPods In-Ear Headset på MaxGaming.no
 

Navigere

33
Spar 33%

Apple EarPods In-Ear Headset

Antall: 
299 kr / 199 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørHeadset till mobil fra Apple

Originale Apple ørepropper til den beste prisen på markedet! I motsetning til vanlige, runde øretelefoner, er Apple EarPods designet med fokus på ørets anatomi. Derfor har de en bedre passform enn andre in-ear-hodetelefoner og passer til flere.

Høyttalerne i Apple EarPods er designet med en teknologi som reduserer lydtap og maksimerer lyden. Lyden er dermed av samme høye kvalitet som i dyrere hodetelefoner.

Apple EarPods har også en innebygd fjernkontroll som du kan bruke til å justere volumet, kontrollere musikk- og videoavspilling og motta og avslutte samtaler med et trykk på en ledning.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 11703
Produsentens artikkelnr: MNHF2ZM/A

Om varemerket

Apple ble grunnlagt av den ikoniske duoen Steve Jobs og Steve Wozniak i 1976, og har siden etablert seg som et av verdens største selskap. Selskapet er basert i Cupertino i California, og tilbyr produktene og tjenestene sine over hele verden.

Med sin høye kvalitet, holdbarhet og innovative produkter er det vanskelig å unngå selskapet når det kommer til elektronikkprodukter. Apple selger ikke bare maskinvare, merket spesialiserer seg også innenfor programvare, og tilbyr i dag en rekke ulike onlinetjenester. Under paraplyen deres finner vi produkter som iPhone, iPad, iMac, Apple TV og mye mer.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Hvit
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.