Fidget spinner - Stort utvalg av produkter hos MaxGaming.no

Navigere

Fidget spinner

Fidget spinner, også kalt håndspinner, har blitt utrolig populært i Norge de siste årene. Hos oss på MaxGaming kan du finne mange ulike typer fidget spinners, for eksempel i metall, formet som gullsnoppen og andre kule fidget spinner å prøve ut. De er perfekte til å leke med under et lan når du kjenner at konsentrasjonen begynner å tape seg.

Hva er en Fidget spinner? En fidget spinner er en dings som man holder mellom to fingre og snurrer på. Fidget spinners kan ha mange ulike former og utseender, men bruksområdet er hovedsakelig det samme. Hold den mellom tommelen og pekefingeren og bruk de andre fingrene til å snurre på bladene. Det høres nesten for enkelt ut, men det er utrolig beroligende og kan være bra for konsentrasjonen. En Fidget spinner kan også hjelpe med å trene opp motorikken i hendene.

Fidget spinners sies å ha en utrolig positiv effekt på personer som lider av ADHD, har angst eller autisme. Forskere er uenige om dette kan bevises, men uansett er det sikkert å si at Fidget spinners er perfekte å ta i bruk når man trenger en pause i spillet og vil la hjernen hvile et par minutter. Man kan altså bli mer fokusert i spillet gjennom å bruke en Fidget spinner. For den som har lyst til å lære seg tricks er det mange youtube-klipp å se på.

Vi på MaxGaming tilbyr mange kule Fidget spinners i alle former, materialer og prisklasser. Det aller enkleste kan man få for 19 kroner, mens de litt mer avanserte, for eksempel i metall, koster litt mer. En Fidget spinner er en god investering for de som ønsker å trene opp konsentrasjonen og dermed også bli en bedre spiller under lange lan. Denne oppfinnelsen har revolusjonert spillverdenen i Sverige og gjort at spillere kan unngå hjerneteppe om kan snike seg innpå deg tidlig på morgenen.
Vis filter Skjul filter
Pris
0 produkter
Sorter etter: