Apple AirPods (2nd Generation) med oppladningssetui - MaxGaming.no

Navigere

17
Spar 17%

Apple AirPods (2nd Generation) med oppladningssetui

 
1789 kr / 1489 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørHodetelefoner fra Apple

AirPods gir en helt ny opplevelse av trådløse hodetelefoner. De aktiveres så snart du tar dem ut av ladevesken og er klare til bruk med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

Etter et enkelt trykk konfigurerte AirPods alt. En litt magisk følelse. De slår seg på automatisk og er alltid tilkoblet. AirPods oppdager når du har dem i ørene og stopper når du tar dem ut.

Sammendrag

- Design av Apple
- Automatisk på, automatisk tilkoblet
- Enkel å koble til alle Apple-enheter6
- Rask tilgang til Siri - bare si "Hei Siri" eller angi dobbelttrykk
- Dobbelttrykk for å spille eller hoppe fremover
? Laster raskt i kofferten
- Dekselet kan lades med en Lightning-kontakt
- Høy lydkvalitet, både for musikk og samtaler
- Bytt jevnt mellom enheter

Når du vil justere volumet, endre sang, ringe eller få veibeskrivelse, sier du bare «Hei Siri» og snakker om hva du vil. Du kan velge å bruke begge AirPods eller bare én, og når du hører på musikk eller podcaster, kan du starte avspilling eller hoppe videre med et dobbelttrykk.

AirPods gir fem timers lyttetid og tre timers taletid på en enkelt lading. Og takket være ladeetuiet kan du bruke dem enda lenger ? dekselet gir flere ekstra ladinger og en total lyttetid på over 24 timer. Trenger du å lade hodetelefonene raskt? 15 minutter i ladevesken er nok til tre timers lytting eller to timers taletid.

AirPods drives av Apples nye H1-brikke og er utstyrt med optiske sensorer og bevegelsesakselerometre som registrerer når du har dem i ørene. Enten du bruker begge AirPods eller bare én, omdirigerer H1-brikken automatisk lyden og aktiverer mikrofonen. Når du snakker i telefonen, eller med Siri, fungerer et stemmeakselerometer sammen med stråledannende mikrofoner for å filtrere bort bakgrunnsstøy og fokusere på stemmen din.

Inkludert:
- AirPods
- Ladeetui
- Lyn til USB-kabel
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14269
Produsentens artikkelnr: MV7N2ZM/A

Om varemerket

Apple ble grunnlagt av den ikoniske duoen Steve Jobs og Steve Wozniak i 1976, og har siden etablert seg som et av verdens største selskap. Selskapet er basert i Cupertino i California, og tilbyr produktene og tjenestene sine over hele verden.

Med sin høye kvalitet, holdbarhet og innovative produkter er det vanskelig å unngå selskapet når det kommer til elektronikkprodukter. Apple selger ikke bare maskinvare, merket spesialiserer seg også innenfor programvare, og tilbyr i dag en rekke ulike onlinetjenester. Under paraplyen deres finner vi produkter som iPhone, iPad, iMac, Apple TV og mye mer.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Formfaktor In-ear
Farge Hvit

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg