Thrustmaster T.16000M FCS Hotas Flight Pack - MaxGaming.no

Navigere

27
Spar 27%

Thrustmaster T.16000M FCS Hotas Flight Pack

 
2989 kr / 2189 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørSpillkontrollJoystick fra Thrustmaster

Thrust T.16000M FCS HOTAS cockpitkontroll har en nyskapende teknologi for at spilleren skal være fullstendig nedsenket i sine flysimulatorer og spill. Joysticken bruker et avansert HEART-system med berøringsfri magnetisk sensor for 16-bits oppløsning på styrespakens akseminne, slik at den kan oppdage over 65 000 posisjoner. 4 bevegelsesakser og 16 handlingsknapper lar deg utføre komplekse handlinger og kontrollere flyet med selv de minste endringer og svinger. T-Flight pedalene er svært justerbare for å passe til forskjellige kjørestiler. TWCS-gasspaken gir deg ekstra alternativer og kontroller for den andre hånden.

TWCS gasspjeld

Den universelle TWCS-gasspaken bruker SMART «sliding motion advanced rail track», et system med to aluminiumsskinner av industrikvalitet som sikrer helt jevn, glidende bevegelse forover og bakover. Gassenhet gir 5 ekstra aksekontroller, 14 knapper og ekspansjonsport for T flyrorpedaler.

T-flypedaler
T-rorpedaler er et optimalt supplement til joysticken din, for å oppnå enda høyere realisme. Pedalene er svært justerbare for å passe forskjellige kjørestiler og bruker SMART glideskinnesystem med fire aluminiumsskinner. Dette sikrer jevn bevegelse uten slingring. Velg mellom å ha hælstøtten installert med føttene hvilende på hele pedalen eller gå uten hælstøtten og hvile hælene på gulvet mens du styrer pedalene med forsiden av fotputene.

Venstre eller høyrehendt design
Tre avtagbare komponenter lar deg enkelt forvandle joysticken fra høyrehendt til venstrehendt og opprettholde samme nivå av komfort og ergonomi. I kompatible spill kan du også spille med to styrespaker, en i venstre og en i høyre hånd.

Knapper på joystick
Fire knapper og en flerveis hatt på selve spaken er supplert med 12 knapper på basen for et bredt spekter av kontrollalternativer. Den ergonomisk utformede avtrekkeren kan styre bremsene på sivile fly eller avfyring av våpen på militære fly.

Joystick egenskaper
- 2,8 mm spiralfjær for jevn, lineær spenning i joysticken
- En vektet base for bedre stabilitet
- Bred håndstøtte for komfortabel støtte
- M6 boltehull (2 på joystick, 2 på TWCS) for montering i cockpit, flysete eller skrivebord
- Roterende joystick for rorkontroll
- Oransje bakgrunnsbelysning
- USB-kabel for tilkobling til PC
- Plug and play-installasjon for rask start

Pedalfunksjoner
- 10"/25 cm differensialbremsepedaler (45 EU/10 US skostørrelse)
- Pivotvinkel med 15° bevegelsesområde for å forhindre uønsket aktivering
- Avansert kalibreringsprogramvare for PC som lar deg justere dødsonene (nedlastbar)
- Kobles til PC via USB-adapter eller direkte til joystick via RJ12-kabel
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 10870
Produsentens artikkelnr: 2960782

Om varemerket

Virkeligheten er til å ta og føle på med Thrustmaster – Lidenskap, innovasjon og kvalitet er tre ord som kjennetegner Thrustmasters produkter. Deres mål er å ta din spilling til et så realistisk nivå som mulig ved å utvikle innovative produkter med funksjoner som force feedback. Deres mål er å la deres kunder nyte en eksepsjonell opplevelse med deres produkter og gjøre deres spilldrømmer til virkelighet.

Det første produktet ble utviklet i samråd med piloter fra NASA, og siden den gang har Thrustmaster forbedret spilloppplevelsen for gamere i over 20 år. De var først ut med å lage en replika av Ferrariratt, joystick til GameCube og for dette har de vunnet flere priser for de innovative produktene.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg