SteelSeries Arctis 5 Gaming Headset Svart - MaxGaming.no

Navigere

SteelSeries Arctis 5 Gaming Headset Svart

Farge:
Svart
 
1399 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

QcK XXL Musematte
QcK XXL Musematte
Musematte
349 kr (489 kr)
Kjøp
Info
Playstation Lampeikoner PS5 - Small
99 kr (189 kr)
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra SteelSeries

Sammendrag:
  • Prism RGB opplyste øreklokker
  • Neste generasjons surroundlyd med DTS Headphone:X v2.0
  • Balanser spill- og stemmechatlyd med USB ChatMix-kontroller
  • ClearCast toveis mikrofon
  • Komfortabel for lange spillkvelder
  • Fungerer for PC, konsoll og mobile enheter
SteelSeries presenterer en ny serie med spillhodesett. Arctis 5 faller inn i mellomsegmentet med samme ytelse, kvalitet og komfort som de andre hodetelefonene. Fra inngangsmodellen er USB-tilkobling og RGB-belysning lagt til. Enten du spiller på PC, spillkonsoll eller mobile enheter, passer Steelseries Arctis 5 slik at du kan nyte høyoppløselig lyd overalt.
Komfort
Da Steelseries utviklet sin nye serie med spillhodetelefoner, gikk de tilbake til det grunnleggende og bygde hodetelefonene basert på hva brukerne ønsker og trenger. Målet med Arctis var å lage et headset så lett og behagelig at du glemmer at du har det på. Steelseries strippet bort alle unødvendige komponenter, og det som gjensto var en minimalistisk design som er mer behagelig å ha på seg i timevis, og som fortsatt gir deg den lydopplevelsen du ønsker.
Materialer ble valgt med inspirasjon fra sportsklær, blant annet et elastisk stoff som brukes til skibriller til pannebåndet. Båndet fordeler vekten over hodet uten trykk eller gnagsår, og er lett å justere for å passe hodeformen din.
Vakker LED-belysning
Den mest synlige forskjellen mellom Arctis 3 og Arctis 5 er den fargerike LED-belysningen som gir hodetelefonene et imponerende utseende. Juster farger og lys selv akkurat slik du vil at de skal sette ditt personlige preg.
Myke og støyisolerende øreputer
Inspirasjonen fra sportsklær finner du også i øreputene. Steelseries oppfant de utrolig myke og komfortable AirWeave-øreputene med minneskum som former seg etter ørene og hodeformen. Putene er dekket med et mykt stoff som puster uten å bli for varmt eller svett. Belagt med en spesiell termoplast som gir støyreduksjon, filtreres også omgivelsesstøy ut av spilllyden din slik at du kan holde fokus på de riktige tingene.
S1 hodetelefonelement med surroundlyd
Selv om prislappen er vesentlig forskjellig, har Arctis 5 de samme høykvalitets hodetelefonelementene som i Steelseries sine flaggskiphodetelefoner. Dette betyr at du får en mest mulig realistisk og naturlig lyd, uansett om du spiller intense spill, ser på film eller hører på musikk.
Hør nøyaktig hvor fienden din sniker seg fra, takket være surroundlyd. SteelSeries har inngått samarbeid med DTS Headphone:X og brukt en helt ny algoritme designet spesielt for Arctis-serien. Få følelsen av å være der med oppslukende surroundlyd* og få overtaket i spillet.
ClearCast mikrofon
Et godt gaming-headset handler ikke bare om å gi deg god lyd, men de skal også høres bra ut for dine medspillere Alle Arctis-modeller har en nydesignet toveis ClearCast-mikrofon som gir utrolig tydelig stemmekommunikasjon og setter en ny standard for mikrofoner i gaming-headset . Fokus er på stemmen din mens støy og omgivelseslyder filtreres bort. Mikrofonen har også blitt utstyrt med LED-belysning som signaliserer når mikrofonen er slått av.
Tilpass med SteelSeries Engine 3
Headsettet er klart til bruk med en gang, men for å få mest mulig ut av de nye hodetelefonene dine er SteelSeries Engine 3*-programvaren inkludert. I dette PC-programmet får du tilgang til alle funksjoner og innstillinger som ulike lydprofiler, lysinnstillinger, equalizer og mikrofoninnstillinger, pakket i et brukervennlig grensesnitt.
Til alle enhetene dine
SteelSeries Arctis 5 er kompatibel med alle dine spillenheter. I tillegg til den avtakbare hovedkabelen følger det med en skjøtekabel med USB-kontakt for bruk med datamaskin. Ønsker du å bruke hodetelefonene sammen med mobiltelefonen eller spillkonsollkontrolleren (Playstation, Xbox), bruker du adapteren til 3,5 mm-kontakten. Det gjør det enkelt å bruke og bytte Arctis 5 mellom alle enhetene dine.

Materialer ble valgt med inspirasjon fra sportsklær, blant annet et elastisk stoff som brukes til skibriller til pannebåndet. Båndet fordeler vekten over hodet uten trykk eller gnagsår, og er lett å justere for å passe hodeformen din.

*Merk at enkelte funksjoner, som ChatMix, surroundlyd og belysning, bare fungerer når headsettet er koblet til via USB. Samt Fungerer kun surroundlyd med DTS Headphone:X v2.0 med PC.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 12752
Produsentens artikkelnr: 61504

Om varemerket

Vi kan ikke snakke om e-sport og gaming uten å nevne SteelSeries. De har helt siden 2001 gang på gang utviklet produkter som har tatt markedet til nye nivåer, som den første glassmatten, det første mekaniske tastaturet til gaming eller den første musen spesifikt til World of Warcraft. De har helt siden begynnelsen vært en del av e-sportmiljøet.

SteelSeries er kjent for å lage produkter som får legendestatus, med f.eks. musematten QcK som har vært proffe spilleres valg i mer enn 15 år. Produktene deres er nøye utviklet til minste detalj for å passe alt fra konkurransemennesker som trenger pålitelig utstyr for avgjørende øyeblikk, til en nybegynner som akkurat har kjøpt sin første gamingmus.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Kabellengde 3 m
Vekt 306 g

Egenskaper

Membranen 40 mm
Akustisk konstruksjon Åpen
Formfaktor Over-ear
Pute materiale AirWeave
Belysning No
Farge Svart

Funksjoner

Chatmix Ja
Mute-knapp Ja
Volumkontroll Ja
Aktiv støydemping Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti

Lydutgang

Frekvensområde 20-22000 Hz
Følsomhet 98 db
Impedans 32 Ω
THD 3 %

Mikrofon

Frekvensområde 100-10000 Hz
Impedans 2200 Ω
Følsomhet -48 dB
Polar mønster Bidirectional
Avtagbar Nei
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg