Kjøpe Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB på MaxGaming.no
 

Navigere

23
Spar 23%

Logitech G635 Gaming Headset 7.1 RGB

Antall: 
1489 kr / 1149 kr
Foreløpig dato:
2022-03-06
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra Logitech

ULTIMAT LYDVITENSKAP
Hør fiender som snike seg innpå deg, hint om spesielle ferdigheter og alt annet rundt deg. Bli fullstendig oppslukt av spillet og hør alle de legendariske lydsporene. Vi har kombinert de mest avanserte lydteknologiene og utholdenhetsmaterialene for å levere omfattende kinolyd. Pro-G™ lydelementer som er oppgradert til 50 mm and DTS Headphone:X 2.0-surroundlyd1DTS Headphone:X 2.0-surroundlyd og EQ-forhåndsinnstillinger er kun tilgjengelig for Windows OS og krever spillprogramvaren Logitech G HUB skaper den ultimate lydopplevelsen.

PLAY ADVANCED
De oppgraderte lydelementene, Pro-G 50 mm, er konstruert med et vevd hybridnett som frigjør flere soniske detaljer, mer dybde og økt klarhet ved ethvert volum. Med den økte diameteren fungerer Pro-G bedre enn noensinne. Lavfrekvenslyd, for eksempel kraftige eksplosjoner og rike lydspor, høres enda mer fullstendige ut – akkurat som på kino. Høye frekvenser, for eksempel stemmer, fottrinn og avfyrte skudd, kan nå høres med enestående klarhet og presisjon.

SURROUNDLYD UTOVER 7.1
Opplev enestående DTS® Headphone:X 2.0 som leverer bedre presisjon enn standard 7.1-kanals surroundlyd.2DTS Headphone:X 2.0-surroundlyd er kun tilgjengelig for Windows OS og krever spillprogramvaren Logitech G HUB Med presis og nøyaktig romlig bevissthet i spillet kan du enklere registrere posisjoner og avstander i et komplett 3D-lydbilde. Å høre omgivelsene dine tydelig kan utgjøre forskjellen mellom seier og nederlag.

FULLSTENDIG TILPASSBAR

Med Logitech G HUB spillprogramvare kan du tilpasse LIGHTSYNC RGB-belysningen, programmere G-tastene med makroer og kommandoer i spillet og tilpasse lydinnstillingene med unike profiler for alle spill og apper.

BLI HØRT KLART OG TYDELIG
Vår 6 mm Mic+ er en mikrofonarm som er forbedret for å gi utrolig klare og presise kommandoer. Armen har indikatorlamper så du vet når mikrofonen er dempet. Når mikrofonarmen ikke er i bruk, kan den skyves inn i headsettet og blir nesten usynlig.

ETT HEADSET, ALLE PLATTFORMER
Ett headset for alle enhetene dine. G635 mikser lyd fra opptil to enheter samtidig. Velg mellom PC-er, mobilenheter og spillkonsoller, inkludert ® Switch™, PlayStation® 4 og Xbox® One.4Noen Xbox One-kontrollere krever en Xbox-adapter, som selges separat. Mac OS, PlayStation 4, Xbox One, Switch og mobilenheter: kun stereomodus.

KONSTRUERT FOR KOMFORT OG UTHOLDENHET
Både øreklokkene og hodebøylen er polstret med sportsnetting så de kjennes behagelige ut – selv under de lengste spilløktene. G635 er utstyrt med våre største øreputer, som passer helt rundt ørene uten noe som helst trykk på mykt vev. Øreklokkene er avtakbare og kan rengjøres for hånd.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 13799
Produsentens artikkelnr: 981-000750

Om varemerket

Gamingprodukter med det siste innen teknologi fra Logitech! Allerede i 1981 ble den første datamusen fra Logitech laget i Sveits, og i dag er de verdens største produsent av gamingprodukter. Logitechs produkter har alltid en høy kvalitet og man merker at de har mange års erfaring innen produktutvikling. Deres erfaring gjør de helt klart til en produsent som alltid prøver å tøye grensene innen ytelse og nye muligheter innenfor gaming.

Logitech er kjent for å finne opp og optimalisere teknologien gjennom å utvikle sine egne sensorer til tastaturknapper og god software til sine produkter. For å ligge i toppen og lettere kunne utvikle nye kvalitetsprodukter, har de også kjøpt opp noen av de ledende produsentene innenfor enkelte kategorier, deriblant Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Kabellengde 2 m
Vekt 379 g

Egenskaper

Membranen 50 mm
Akustisk konstruksjon Lukket
Formfaktor Over-ear
Pute materiale PU skinn
Belysning No
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse USB
Kompatibilitet MAC, Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series

Funksjoner

Chatmix Ja
Mute-knapp Ja
Volumkontroll Ja
Aktiv støydemping Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Lydutgang

Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhet 93 db
Impedans 39 Ω

Mikrofon

Frekvensområde 100-20000 Hz
Polar mønster Unidirectional
Avtagbar Nei
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.