Razer DeathAdder v2 Gaming Mus - MaxGaming.no

Navigere

Razer DeathAdder v2 Gaming Mus

Antall: 
689 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
69 kr (99 kr)
Kjøp
Info
Kabelhåndteringssett - Kabelholdere
69 kr
Kjøp
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
129 kr
Kjøp
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Andet tilbehør
49 kr
Kjøp
Info
Micro Mouse Bungee - ES Edition
129 kr
Kjøp
Info
Skatez til Razer Deathadder v2
99 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musKablet fra Razer

Sammendrag:
- Førsteklasses ergonomisk form
- Razers optiske musebryter
- Razer Focus+ 20K optisk sensor
- Razer Speedflex-kabel
- 5 innebygde minneprofiler
- 8 programmerbare knapper

Ergonomi uten sammenligning
Se et ikon gjenfødt med Razer DeathAdder V2 - en ergonomisk mus designet med dødelige kurver og drapslinjer i et våpen som fungerer som ingen andre. Med neste generasjons sensorer og brytere pakket inn i en lettere formfaktor, har en ny æra med høyytelsesspill allerede tatt form.

Førsteklasses ergonomisk form
Gjennom utallige prototyper og tester har våre ergonomiforskere og designere skapt den mest komfortable, lette konstruksjonen som lar deg spille ditt beste og lenger.

Razers optiske musebryter
Hvert klikk du gjør aktiveres med lysets hastighet og uten sprettforsinkelse, slik at du alltid er den første som trykker på avtrekkeren. Bryterne er også slitesterke og tåler opptil 70 millioner klikk.

Razer Focus+ 20K optisk sensor
En 20 000 DPI-sensor sørger for at selv de fineste musebevegelsene spores, noe som gir deg nøyaktig nøyaktighet for spillvinnende hodebilder og svært vanskelige manøvrer.

Razer Speedflex-kabel
Med større fleksibilitet og minimalt luftmotstand for uhindrede sveip, noe som gir jevn kontroll under kampene dine.

5 innebygde minneprofiler
Lagre opptil 5 profilkonfigurasjoner i det innebygde minnet og ta med deg innstillingene dine overalt, slik at du alltid er klar til å rase med dem.

8 programmerbare knapper
Musen har 8 programmerbare knapper som er fullt konfigurerbare via Razer Synapse 3, og gir deg tilgang til makroer og sekundære funksjoner slik at enhver handling enkelt kan utføres.

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15912
Produsentens artikkelnr: RZ01-03210100-R3M1

Om varemerket

Razer – Den trehodede ormen, den grønne fargen eller Chroma-belysningen er noe nesten alle gamere kjenner igjen. Razer en av de mest anerkjente varemerkene innen gaming, og det er ikke ufortjent. Deres lange historie med innovative produkter som har løftet bransjen og deres utallige priser i løpet av årene beviser at de gang på gang hører til på toppen.

Razer har en av de beste utvalgene av gaming-produkter i verden med minst ett produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de ressursene som skal til for å forske, utvikle og produsere nye produkter av høy kvalitet. Hvis du leter etter et produkt som ikke skuffer deg når det virkelig gjelder, bør du sjekke ut Razer.

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Dimensjon & vekt

Kabellengde 2.1 m
Bredde 127 mm
Dybde 70 mm
Høyde 44 mm
Vekt 82 g

Egenskaper

Sensormodell PMW3389
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. akselerasjon 50 G
Antall knapper 8
Belysning Ja
Tohåndsutforming Nei
Rullehjul Ja
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nei

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

5
2 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

aNNden. 2022-04-03

Hadde denne datamusen som barn da jeg begynte å gibbe. Kjøpte den nylig for nostalgi. Husk hvorfor jeg hadde det så lenge som barn. Dette er den beste spillmusen jeg noen gang har lagt hånden på, og jeg har fortsatt hatt et par i mine 27 år. Hvis noen er nølende med å kjøpe denne musen, ikke gjør det. Det er absolutt ingenting negativt med det.

Hade denna datormus som liten när jag började gibba. Köpte den nyligen för nostalgi. Kommer ihåg varför jag hade den så länge som liten. Detta är bästa gamingmusen jag någonsin lagt min hand på och jag har ändå haft ett par i mina 27 år vid livet. Om någon tvekar på att köpa denna musen, gör inte det. Finns aboslut inget negativt med den.

Teksten i denne anmeldelsen er automatisk oversatt av Google Translate
Klikk her for å se oversatt tekst Klikk her for å se originalteksten
Var denne anmeldelsen nyttig?
0 synes at denne anmeldelsen var nyttig.
Du må være innlogget for å kunne stemme.
Jimmy Gustavsson. 2022-01-01

Super fornøyd med musa. Har kjørt med den gamle dødhuggormen i flere år og kjøpte denne nå midt på dagen. Musen er lett og behagelig å bruke. Er ikke den letteste på markedet men er du som meg som liker litt vekt i musene er det en helt klart god mus. Knappene er ganske stille og responsen fra hvert trykk føles bra. Hadde jeg hatt behov for en mus til, hadde jeg kjøpt en annen death adder v2. Absolutt verdt pengene. Noen store plusser fra min side. Ledningen er myk og fleksibel. Du kan stille inn makroer etc. via razer-programmet på denne musen. Og for de som elsker lys, så ja, du kan endre det med denne.

Supernöjd med musen. Har kört med den gamla death addern i flera år och köpte denna nu i mellandagarna. Musen är lätt och skön att använda. Är väl inte den lättaste på marknaden men är man som mig som gillar lite tyngd i mössen så är det en helt klart bra mus. Knapparna är rätt tysta och responsen från varje tryck känns bra med. Hade jag vart i behov av en till mus hade jag köpt en till death adder v2. Klart värt pengarna. Några stora plus från mitt håll. Sladden är mjuk och böjlig. Du kan ställa in macros mm via razer programmet på denna mus. Samt för de som älskar ljus så ja du kan ändra det med på denna.

Teksten i denne anmeldelsen er automatisk oversatt av Google Translate
Klikk her for å se oversatt tekst Klikk her for å se originalteksten
Var denne anmeldelsen nyttig?
0 synes at denne anmeldelsen var nyttig.
Du må være innlogget for å kunne stemme.
Vis mer Vis mindre