Roccat Kone Pure Ultra Gaming Mus Svart - MaxGaming.no
 

Navigere

44
Spar 44%

Roccat Kone Pure Ultra Gaming Mus Svart

Antall: 
779 kr / 439 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Andet tilbehør
49 kr
Kjøp
Info
Micro Mouse Bungee - Svart
59 kr (79 kr)
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musKablet fra Roccat

ULTRA-LETT ENGINEERING
Kone Pure Ultra er den første musen i bransjen som er både ultralett og ergonomisk. Den veier utrolig lavt til 66 gram, og er blant de letteste musene som er tilgjengelig. Den inneholder den siste state-of-the-art 16 000 dpi ROCCAT ugleøyesensoren. I tillegg er den utstyrt med et spesialutviklet belegg som gir utrolig grep samtidig som den er holdbar.

Ultra lett, ergonomisk
Kone Pure Ultra beholder stort sett den populære formen til forgjengeren, men er lettere enn noensinne med en vekt på bare 66 gram. Det unike er at det er bransjens første ultralette mus som også er ergonomisk. Dette er mulig takket være bruken av en innovativ interiørdesign, i stedet for å lage mange hull i overflaten som på mange konkurrenters mus. Maksimal ytelse, maksimal smidighet - uten noen av ulempene.

Evolusjonært ytelsesbelegg
Lett å gripe, holdbar og smussbestandig takket være et hybridbelegg med slitasjebestandige egenskaper. Dette er hva du kan forvente av ROCCATs siste innovasjon innen overflatemateriellteknologi. Ytelsesbelegget hjelper deg med å holde et godt grep om Kone Pure Ultra selv under de villeste spilløktene. Og den holder seg i utmerket stand for alle dine fremtidige spilløkter.

ROCCAT Owl Eye Sensor
Det beste ble bare enda bedre. Opplev dødelig pekepresisjon med den helt nye ROCCAT Owl-Eye optiske sensoren og dens 16.000 dpi. Blant de viktigste funksjonene er laserskarp presisjon og utrolig konsekvent sporing. Løfteavstanden kan kalibreres helt ned til mindre enn 1 mm med noen stoffmusematter. Basert på PixArt 3389 -sensoren.

Det grunnleggende utført på en perfekt måte
Kone Pure Ultra er utstyrt med et 2D Titanium -hjul og forbedret klikkmekanisme for renere og tydeligere knappetrykk. Andre fokusområder er ekstra store museføtter med avrundede kanter og en lettere og mer fleksibel kabel. Alt dette kombineres med musens lette vekt for å gi en glidefølelse lettere enn luft.

AIMO belysning
AIMO er både en belysningsmotor og et økosystem. Funksjonaliteten vokser eksponensielt basert på hvor mange AIMO-aktiverte enheter som er tilkoblet. Den reagerer organisk på det du gjør på datamaskinen og presenterer toppmoderne belysningsscenarier uten noen konfigurasjon.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15354
Produsentens artikkelnr: ROC-11-730

Om varemerket

Tysk ingeniørkunst og kvalitet fra Roccat - Selskapet har med hjelp av sin tyske ingeniørkunst utviklet høykvalitetsprodukter siden starten i 2007. Teamet deres er lidenskapelig opptatt av å utvikle utstyr som får brukerne til å prestere bedre. Roccat utvikler produkter på en innovativ måte, som egne tastaturtaster, Titan, eller tweake sensorer eller produkter med nye funksjoner for å ta gaming til nye høyder.

Roccats produkter tilbyr pålitelig konstruksjon og ergonomi for å sikre komfort, også under lange gamingøkter. Produktene er optimert for oppgavene sine og vil derfor hjelpe deg å bli en enda bedre spiller. Ta gamingen din til nye høyder med Roccat.

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Dimensjon & vekt

Kabellengde 1.8 m
Bredde 70 mm
Dybde 115 mm
Høyde 39 mm
Vekt 66 g

Egenskaper

Sensormodell Owl-Eye
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. akselerasjon 50 G
Antall knapper 7
Belysning Ja
Tohåndsutforming Nei
Rullehjul Ja
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nei
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.