Kjøpe Roccat Kone Pure Ultra Gaming Mus Svart på MaxGaming.no
 

Navigere

44
Spar 44%

Kone Pure Ultra Gaming Mus Svart

779 kr / 439 kr
Foreløpig dato:
2021-10-01
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musKablet fra Roccat

ULTRA-LIGHT ENGINEERING
Kone Pure Ultra representerer en nyvinning innen industrien, da det er den første musen som er ultralett og ergonomisk. Med en vekt på så lite som 66 gram er den en av de letteste musene som finnes. Den har også den nyeste høyteknologiske og optiske ROCCAT Owl-Eye-sensoren med 16 000 dpi. I tillegg har den et mykt og slitesterkt belegg som er spesielt utviklet av ROCCAT for å gi det utrolige grepet.

Ultralett og ergonomisk
Kone Pure Ultra ivaretar den populære fasongen til forgjengeren, men presenterer den i en pakke som med sine 66 gram er lettere enn noensinne. Det som er helt spesielt med musen, er at den også er en nyvinning innen industrien, da den er ergonomisk i tillegg til å være ultralett. Dette ble oppnådd ved hjelp av en nyskapende innvendig struktur snarere enn hull i overflaten, noe som brukes i mange konkurrerende mus. Maks ytelse, maks smidighet – uten noen av ulempene.

En ny utvikling innen ytelsesbelegg
Musen byr på et godt grep og er slitesterk og smussavvisende takket være et slitasjebestandig hybridbelegg. Dette er hva du kan vente deg av ROCCATs siste nyvinning innen overflatematerialeteknologi. Ytelsesfinishen gir deg et godt grep om Kone Pure Ultra selv under de mest frenetiske spilløktene. Og den holder seg i plettfri tilstand til alle fremtidige spilløkter.

ROCCAT Owl-Eye-sensor
Det beste har nettopp blitt enda bedre. Opplev dødbringende pekerpresisjon med den splitter nye ROCCAT Owl-Eye-sensoren med 16 000 dpi. Hovedfunksjonene er sylskarp presisjon og bemerkelsesverdig konsistente sporingsegenskaper. Oppløftingsavstanden kan kalibreres så den er under 1 mm på visse musematter av tøy. Basert på PixArt 3389-sensoren.

Det grunnleggende – perfeksjonert
Kone Pure Ultra har 2D Titan-hjulet og forbedret klikkmekanikk for mer responsive og klare knappetrykk. Det er også lagt fokus på ekstra store museføtter med avrundede kanter og en lettere og mer fleksibel kabel. Sammen med musens lave vekt gir dette en smidig følelse av at musen er lettere enn luft.

AIMO-belysning
AIMO representerer både et lyssystem og et økosystem på én og samme tid. Funksjonaliteten vokser basert på antallet AIMO-kompatible enheter som er koblet til. Det reagerer organisk basert på din bruk, slik at du får et lysbilde i toppklasse – uten at du må konfigurere systemet.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15354
Produsentens artikkelnr: ROC-11-730

Om varemerket

Tysk ingeniørkunst og kvalitet fra Roccat - Selskapet har med hjelp av sin tyske ingeniørkunst utviklet høykvalitetsprodukter siden starten i 2007. Teamet deres er lidenskapelig opptatt av å utvikle utstyr som får brukerne til å prestere bedre. Roccat utvikler produkter på en innovativ måte, som egne tastaturtaster, Titan, eller tweake sensorer eller produkter med nye funksjoner for å ta gaming til nye høyder.

Roccats produkter tilbyr pålitelig konstruksjon og ergonomi for å sikre komfort, også under lange gamingøkter. Produktene er optimert for oppgavene sine og vil derfor hjelpe deg å bli en enda bedre spiller. Ta gamingen din til nye høyder med Roccat.

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Dimensjon & vekt

Kabellengde 1.8 m
Bredde 70 mm
Dybde 115 mm
Høyde 39 mm
Vekt 66 g

Egenskaper

Sensormodell Owl-Eye
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. akselerasjon 50 G
Antall knapper 7
Belysning Ja
Tohåndsutforming Nei
Rullehjul Ja
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nei
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.