Finalmouse Ultralight 2 - Cape Town - MaxGaming.no

Navigere

Finalmouse Ultralight 2 - Cape Town

 
1199 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
69 kr (99 kr)
Kjøp
Info
Kabelhåndteringssett - Kabelholdere
69 kr
Kjøp
Info
Stressball - Angst Stressball
39 kr
Kjøp
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
129 kr
Kjøp
Info
Micro Mouse Bungee - ES Edition
129 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musKablet fra Finalmouse

Helt utsolgt. Legend status, produktet vil gå ned i historien. Skaperne av honeycomb hold og den første musen med grep. Vi vil takke Finalmouse for denne opplevelsen. / Team MaxGaming

ULTRALIGHT 2 - CAPE TOWN - MED INFINITESKIN

Takket være det helt nye designet og bruken av mindre og lettere materialer, er Cape Town lettere enn ultralette. Vekten er kun 47 gram. Grunnmodellen kan også bygges om i 13 000+ forskjellige størrelser og former takket være dens nye "" INFINITESKIN "" som består av et slitesterkt mykt skummateriale. Cape Town kan brukes både som en liten mus med presise museklikk og som en air58. Strålende. En mus, uendelige dimensjoner, uendelige muligheter og uendelig potensial for å maksimere målene dine.

Vekten er betydelig, men formen er enda viktigere. Aldri før har du vært i stand til å tilpasse formen og størrelsen, og mikrojustere dimensjonene på millimeteren for å maksimere og optimalisere målet ditt. Fordi den riktige dimensjonen betyr at du presterer på ditt beste, leter spillerne hele tiden etter den for den perfekte formen/størrelsen. Men det trengs ikke lenger. Med INFINITYSKIN kan du justere hver millimeter til du har laget den nøyaktige dimensjonen på musen du ønsker.

INFINITESKIN kommer med hver Cape Town. De har forskjellige tykkelser og varierer med millimeter. Fordi millimeter teller når det kommer til musedimensjoner. Bruk de tykkere INFINITYSKINS for å bygge større dimensjoner.

Det krevde mye kreativitet og teknisk kompetanse for å utvikle INFINITYSKINS. Klebeevnen ble utviklet sammen med 3M for at de skulle feste seg skikkelig, men fortsatt være enkle å fjerne og gjenbruke. Det patenterte syntetiske skummet er hardt nok til å lage en overflate, lett nok til ikke å forstyrre og sterkt nok til å være uforgjengelig.

Flekkbestandig, svettebestandig. Gjennom den nyoppfunne teknologien med et avsmalnende snitt av skummet smelter det sammen med kantene på musen uten at du en gang tenker over det. Former og beveger seg som en annen hud. Gir et fantastisk grep. Jeg kunne fortsette, men rett og slett ... Du må ha opplevd det selv for å forstå. Men la oss ikke glemme selve Ultralight 2.

Det nye materialet i skallet har endret seg totalt. Lettere, mindre, bedre. Vi innså at mindre dimensjoner ga bedre synlighet og presisjon. Musen gir den menneskelige fingeren bedre kontroll til å reagere raskt og koordinere bevegelsene basert på hjernens kommandoer. Ultralight 2 er et 47 grams kunstverk som kan brukes til å utføre de mest nyanserte fingerbevegelsene. Raskere bevegelser, mer presise bevegelser. Sikt som en gud.

Skallmaterialet kan aldri bli skadet. Du kan bruke vann, vaskemiddel, hva du måtte ønske for å fjerne restene av INFINITY SKIN uten å skade musen. Den ble bygget for å være lettere, bygget for å bli bedre, bygget for å fungere med INFINITESKIN.

Nye museføtter, en helt ny skjæreteknikk. Utviklet for å gi den perfekte glideevnen for en mus på 47 gram.

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14876
Produsentens artikkelnr: CAPETOWN

Om varemerket

Revolusjonerende og innovativ mus fra Finalmouse - Selskapet ble grunnlagt med ett eneste mål for øyet, å lage en mus som aldri tidligere har blitt produsert. Etter lanseringen av musen ScreaM One, som ble laget sammen med aim-legenden ScreaM, markerte selskapet seg raskt innen bransjen.

Men det var ikke før lanseringen av Ultralight Pro at selskapet revolusjonerte gamingmus for alltid og ble pionerer i denne kategorien. Ultralight Pro var verdens første superlette mus med hul design, og den skulle vise seg å ta hele verden med storm. Finalmouse er kjent for å gi ut produktene sine kun i begrensede opplag, og de selges ut på noen få timer. Hvis du lykkes med å få fatt i et produkt fra Finalmouse, har du hatt flaks!

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Dimensjon & vekt

Kabellengde 2 m
Bredde 53 mm
Dybde 116 mm
Høyde 35.7 mm
Vekt 47 g

Egenskaper

Sensormodell Pixart PMW3360
Sensor Optisk
DPI 3200 dpi
Antall knapper 5
Belysning No
Tohåndsutforming Ja
Rullehjul Ja
Farge Hvit

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nei
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg