Retrokonsoller - Stort utvalg av produkter hos MaxGaming.no
 

Navigere

Retrokonsoller

All ære til moderne konsoller, men er det ikke noe unektelig magisk med de klassiske konsollene fra f.eks. 80- og 90-tallet? Når det finnes nesten uendelig mye å velge mellom på din spillvei, kan det iblant være fint å tenke tilbake på de klassiske spillene som bante vei for dagens, med nye opplevelser for ukjente spillere, og nostalgiske opplevelser for de som har vokst opp med hva som i dag er retrospill. Disse retrokonsollene er en perfekt introduksjon til historiske spilltitler som ellers kan være vanskelig å få tak i, og fungerer like bra for nostalgikeren som vil vandre gjennom spillhistorien en gang til på en enkel, moderne måte, som de gjør for den som vil oppleve disse historiske konsollene for første gang.

For den som har litt ekstra kjærlighet for klassiske konsoller fra f.eks. Nintendo, Atari og SEGA, har vi samlet en rekke ulike retrokonsoller som er moderniserte der det trengs. De fleste av konsollene er designet akkurat som originalen, med den forminskede størrelsen som unntak, og de fleste konsollene kommer med sine tilhørende håndkontroller. Det som er modernisert, er det faktum at disse retrokonsollene ofte er ladet med klassiske titler som retrogamers er godt kjent med, sånn at ingen kassetter trengs. De er til og med kompatible med moderne display, f.eks. via HDMI-kabel, og noen kan lades via USB-kabel, eller nettadapter. For den som enda har sine gamle spill. eller den som ganske enkelt foretrekker de fysiske kassettene, men likevel vil spille på et moderne display, finnes også konsoller som er designet for å håndtere mange av de gamle konsollenes kassetter, sånn at du enkelt kan spille dine gamle, eller nygamle spill.

I utvalget finner du til og med konsoller fylt med klassiske titler, sånn at du kan spille dine favorittspill hvor du vil. Mange av de har moderne LCD-skjermer, og kan kobles til TV-en med en kabel, sånn at du kan begynne en spilleøkt på reisefot, og fortsette den fra sofaen og tv:n når du kommer hjem.
Vis filter Skjul filter
Pris
Farge
Hvit Hvit
Merker
Koch
The Commodore 64 Full size Retrokonsoll
Koch
The Commodore 64 Full size Retrokonsoll
1299 kr
Ikke orderable