Xbox One - Stort utvalg av produkter hos MaxGaming.no
 

Navigere

Xbox One Konsoll

Selvsagt er det mange bra spillkonsoller, men vil du ha en med ekstra styrke er Xbox One et klart valg for mange gamere. Xbox One er en av de mest kraftfulle konsollene på markedet og kan tilby produkter som Xbox One S og den nylig lanserte Xbox One X som alternativ. Vi på MaxGaming er stolte over å ha disse spillkonsollene i utvalget vårt sånn at du som gamer kan utvikle deg helt etter eget tempo.

Den merkbare forskjellen mellom de nye Xbox One X og Xbox S er et mange forskjellige detaljer, men en av egenskapene de har til felles er at det følger med en kontroll. Den siste har en lavere prislapp en den førstnevnte. Det er verdt å påpeke at alle spill som har støtte for den tidligst lanserte Xbox One også er kompatible med Xbox One X og motsatt. Alle spill som prøves ut på denne tøffingen ser som regel bedre ut og kommer med tekniske forbedringer, raskere ladetid og en stiligere spillopplevelse. Du som gamer kan også dra nytte av den avanserte konsollens Enhanced-spill som gir deg en enda mer detaljrik gamingsession, uansett om det handler om virkelighetsbaserte spill eller rene fantasy games.

Kort og godt er Xbox One X en kraftpakke, med innebygd støtte for 4K og HDR, i tillegg til å ha en betydelig styrke under dekselet. Derfor er det ikke så rart at dette produktet som fikk navnet Project Scorpio under utviklingsprosessen har blitt elitespillernes nye favoritt, selv om forgjengerne enda spiller en viktig rolle. Selvsagt kan du også streame 4K-innhold på tv-en din med de tidligere konsollene og oppgradere spill via din UHD-TV, også når et ekte 4K-spill krever en One X. Hvis du er usikker er det bare å kontakte vår support på MaxGaming, for å bli guidet fra A til Å.
Vis filter Skjul filter
Pris
Farge
Svart Svart
Merker
Microsoft
Xbox One X 1TB Konsoll
Microsoft
Xbox One X 1TB Konsoll
4289 kr
Ikke orderable