GameSir F5 Falcon Mini Mobil Kontroller - MaxGaming.no

Navigere

GameSir F5 Falcon Mini Mobil Kontroller

 
199 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørKontroller til mobil fra GameSir

Læring får folk til å utvikle seg, det samme gjør GameSir F5 Falcon mini. Ved ganske enkelt å bytte til læringsmodus vil GameSir F5 Falcon mini begynne å registrere tidsintervallene for de neste 10 klikkene. Deretter simulerer F5 Falcon mini klikkebevegelsene dine ved å trykke og holde inne knappen. Her kan du nyte kyllingmiddagen, på en måte som kan lette fingrene, men likevel kan drepe fiendene dine i spill samtidig.

Hvis du har møtt GameSir F5 Falcon mini, vet du at du denne gangen ikke trenger å kjøpe andre utløserknapper for å lage et par, da F5 bare passer på enten venstre eller høyre side av mobiltelefonen din. Spar penger og plass, så hvorfor ikke velge GameSir F5 Falcon mini som din lojale partner?

For å bedre simulere den menneskelige fingerens berøringsdata og for å oppnå minimum latens, ble teknologien for kapasitiv kartlegging på GameSir F5 Falcon mini brukt av utviklingsteamet.

Størrelsen på GameSir F5 Falcon Mini betyr ikke at den ikke er kraftig, for i en raskt skiftende slagmark er det bare hindringen som er veien til suksess. Derfor kan GameSir F5 gi 2 burst-moduser for å hjelpe, hvorav den ene er 9 tilfeldige lanseringer, og den andre er en kraftigere læringsburst-modus, som kan registrere brannhastigheten din og spille et dødelig triks for fiendene dine.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 100066
Produsentens artikkelnr: ENF5001

Om varemerket

Siden oppstarten i 2010 har GameSir fokusert på innovasjon, oppfinnsomhet og samarbeid og har kontinuerlig utforsket feltet mobile spillenheter. Med alt fra spillplattformer til smartenheter utvikler og produserer GameSir produkter i en iver etter å skape en spillenhet som gjør enhver spillopplevelse bedre. GameSir er kjent for å lede an i utviklingen av kontrollere, gamepads og tilbehør til mobil- og konsollspill. De utvikler ofte nye innovative produkter for å gi brukerne verdi.    

GameSir har for tiden partnerskap med store selskaper over hele verden, som Apple, Gameloft, Nvidia, DJI og mange forskjellige e-sportorganisasjoner.GamerSir er opptatt av å forsyne markedet med innovativ maskinvare, programvare og tjenester som hjelper brukerne med å vinne.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Antall knapper 2
Farge Svart

Forbindelse

Trådløs Ja
Kompatibilitet Android
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg