Razer Kishi Trådløs kontroll til Android - MaxGaming.no

Navigere

44
Spar 44%

Razer Kishi Trådløs kontroll til Android

 
989 kr / 549 kr

Foreløpig dato:
2024-04-23
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørKontroller til mobil fra Razer

Ta med A-spillet ditt når som helst, hvor som helst. Vi introduserer en universell mobil spillkontroller som passer til de fleste smarttelefonenheter, designet for å bringe konsollnivåkontroll til spillingen din på farten. Med denne kontrolleren ved din side, uansett hvor du går, vil seier følge.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 17245
Produsentens artikkelnr: RZ06-02900100-R3M1

Om varemerket

Razer – Den trehodede ormen, den grønne fargen eller Chroma-belysningen er noe nesten alle gamere kjenner igjen. Razer en av de mest anerkjente varemerkene innen gaming, og det er ikke ufortjent. Deres lange historie med innovative produkter som har løftet bransjen og deres utallige priser i løpet av årene beviser at de gang på gang hører til på toppen.

Razer har en av de beste utvalgene av gaming-produkter i verden med minst ett produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de ressursene som skal til for å forske, utvikle og produsere nye produkter av høy kvalitet. Hvis du leter etter et produkt som ikke skuffer deg når det virkelig gjelder, bør du sjekke ut Razer.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg