Fifine USB Skrivebords Mikrofon K669B - MaxGaming.no

Navigere

Fifine USB Skrivebords Mikrofon K669B

 
499 kr / 299 kr

Foreløpig dato:
2024-08-07
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørHeadset & LydMikrofon fra Fifine

Spillopplevelsen er utrolig!
USB-installasjon: plug-and-play på Mac, Windows og PS4 (inkompatibel med Xbox). Kompakt størrelse betyr at alle kan se og høre deg tydelig når du strømmer. Bli kvitt klumpete plasthodetelefoner! Hele metallhuset forbedrer dens profesjonelle følelse og beskytter også mikrofonen mot fallskader. Kardioidmønster reduserer irriterende støy for krystallklar kommunikasjon. Streaming med enkelhet og klarhet!

Kompatibel med Discord, Twitch og OBS, velg ditt program og koble til mikrofonen. Du er klar til å rocke! Med en USB-adapter kan du få den beste lydkvaliteten fra din iPhone og iPad. En volumknapp som tillater raske endringer i farten vil være praktisk. En tilpasset integrert krets sikrer det laveste nivået av selvstøy.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 100002
Produsentens artikkelnr: K669B

Om varemerket

Fifine – Et premiummerke for lyd og mikronfonteknologi, som ble etablert i 2009. Fifine er et nytt merke som innen et tiår har vokst raskt fra å være et lite selskap til å bli en global produsent.

Selskapet har et bredt utvalg av mikrofoner. Kvalitet og kundetilfredshet er høyt prioritert. Det jobbes stadig med å forbedre tilbudet og å bli ledende innen de ulike kvalitetsstandardene. Uansett om du er gamer, streamer, foreleser, DJ eller musiker kan du alltid regne med at Fifine fokuserer på å utvikle utstyr, som gjør at du kan fokusere på å utføre ditt arbeid!

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Bredde 90 mm
Dybde 50 mm
Høyde 140 mm
Vekt 400 g

Egenskaper

Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse USB
Kompatibilitet MAC, PC

Funksjoner

Mute-knapp Ja
Høydejusterbar Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Type Kondensator
Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhet 34 dB
48 kHz / 16bit
Polar mønster Cardiod
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg