GLSSWRKS Kazemi Glas Musematte - Limited Edition - MaxGaming.no

Navigere

Ny
Spar %

GLSSWRKS Kazemi Glas Musematte - Limited Edition

 
1490 kr

Foreløpig dato:
2024-08-30
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematte fra GLSSWRKS

Kazemi er en Limited Edition musematte med et unikt design inspirert av eleganse og funksjonalitet. Den er laget for å gi eksepsjonell hastighet og presisjon for å ta spillmusopplevelsen til et nytt nivå. Med sine raske overflater får du jevne musebevegelser og eksepsjonell kontroll.

Med en størrelse på 490x420 mm får du optimal plass på skrivebordet ditt for å maksimere komforten og spillytelsen. Ikke gå glipp av sjansen til å skaffe deg Kazemi Limited Edition Mousepad - den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet for å løfte spillopplevelsen din til nye høyder!
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 31079
Produsentens artikkelnr: Kazemi

Om varemerket

GLSSWRKS designer og produserer eksklusive musematter i begrenset opplag med unike og fargerike designdetaljer. Hver nummererte musematte er et samlerobjekt som gir skrivebordet ditt et eksklusivt preg. GLSSWRKS' musematter i glass ser ikke bare bra ut, de er også laget for å yte. De er laget med en sekslags prosess som garanterer holdbarhet, stabilitet, stillhet og en ultra-liten overflate for en jevn brukeropplevelse.

Uavhengig av om du er en gamer eller en profesjonell bruker, vil en GLSSWRKS-musematte ta opplevelsen din til neste nivå. Musematter av glass blir stadig mer populære, og det er lett å forstå hvorfor - opplev forskjellen selv!

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Bredde 490 mm
Dybde 420 mm

Egenskaper

Materiale Glass
Farge Blå, Hvit, Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg