Deltaco Gaming RGB Musematte Large - MaxGaming.no
 

Navigere

48
Spar 48%

Deltaco Gaming RGB Musematte Large

Antall: 
249 kr / 129 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematte fra Deltaco Gaming

Gaming musematte med RGB-belysning på sidene. Overdelen er laget av behagelig stoff for en myk og presis bevegelse med musen. RGB-belysningen styres med en enkel knapp i øvre venstre hjørne som bytter mellom de ulike lysmodusene. Ingen programvare er nødvendig, men belysningen er fullstendig plug and play, teppet kobles til datamaskinen din eller en USB-strømkilde (minst 5V 100mA) via den medfølgende 1,5m USB-A - Micro-B-kabelen. I bunnen av musematten finner du naturgummi for å holde musematten sikkert på plass.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 17306
Produsentens artikkelnr: GAM-077

Om varemerket

Rimelig gaming for alle med DELTACO GAMING - Deltaco har lenge vært kjent for å produsere en rekke forskjellige tilbehør til datamaskiner og IT, og i senere tid har det utviklet seg til produksjon av egne gamingprodukter. DELTACO GAMING ble grunnlagt i 2017 med formål å gjøre gaming tilgjengelig for alle, uansett alder eller nivå så skal man få en sjanse til å spille.

Deltaco Gaming har derfor et sortiment for gameren som vil ta spillopplevelsen til et nytt nivå, uansett størrelsen på lommeboken. Produktene er nøye konstruert og har et gjennomtenkt design for å kunne prestere på topp, men fortsatt holde prisen nede. Resultatet blir da så rimelige produkter som mulig, og et variert sortiment med alt fra forbedrings-kit til datamaskinen, til mus, headsets og tastatur.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Tykkhet 3 mm
Bredde 320 mm
Dybde 270 mm

Egenskaper

Materiale Stoff
Sydde kantene Ja
Trykk Nei
Belysning Ja
Farge Svart

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.