Varmilo Sakura Desk Musematte - MaxGaming.no

Navigere

Spar %

Varmilo Sakura Desk Musematte

Farge:
RosaSvart
RødSvart
GrønnHvitBlå
BlåSvartHvit
Lilla
Svart
Grønn
Svart
Blå
Gul
SvartGull
Grå
Rød
Rosa
Rosa
Blå
GråSvart
 
299 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematte fra Varmilo

En dristig og fargerik musematte fra tastaturselskapet Varmilo som passer perfekt i samsvar med deres Sakura-tastatur som i likhet med denne musematten er dekorert med rosa kirsebærblomster. Sakura på japansk betyr bokstavelig talt kirsebærblomst, og det er det Varmilo har valgt å kalle denne musematten. Motivet er trykt på stoffmusematten med et mål på 900 x 400 x 3 mm, matten passer perfekt under tastaturet og underlaget til musen din. De sydde kantene sørger for at teppet ikke tres eller slites ut.

Sammendrag
- Mål: 900 x 400 x 3 mm
- Materiale: Stoff
- Sydde kanter
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 13168
Produsentens artikkelnr: ZDB003-01

Om varemerket

Mer tastatur med Varmilo - Varmilo er en tastaturprodusent fra Kina, og det er kvalitet og unikt design som kjennetegner produktene deres. Tastaturene produseres med maskinvare av høyeste kvalitet, som for eksempel taster av høy kvalitet i PBT-plast, med en holdbar konstruksjon, motstandsdyktighet og en annen følelse.

Tastatur fra Varmilo passer kjempebra til både jobb og gaming. Med deres robuste tastatur, som er bygget med nøye utvalgte komponenter, vil du garantert få bedre skrivefølelse. Varmilo produserer også musematter som oftest leveres i et tema som kan kombineres sammen med tastaturene deres.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Tykkhet 3 mm
Bredde 900 mm
Dybde 400 mm

Egenskaper

Materiale Stoff
Sydde kantene Ja
Trykk Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nei
Farge Rosa
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg