Varmilo Sea Melody Desk Musematte - MaxGaming.no

Navigere

Spar %

Varmilo Sea Melody Desk Musematte

 
299 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematte fra Varmilo

Denne musematten er laget av stoff og trykket med et hvalmotiv i kinesisk tegneseriekunst. Med denne musematten kan du kombinere med Varmilos Sea Melody-tastatur eller ditt eksisterende tastatur, men den passer også til musen din. Teppet vil dekorere skrivebordet ditt pent og stilig. Med de sydde kantene er musematten garantert hel og frynsete.

Sammendrag:
- Mål: 900 x 400 x 3 mm
- Materiale: Stoff
- Sydde kanter
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14043
Produsentens artikkelnr: ZDB001-01

Om varemerket

Mer tastatur med Varmilo - Varmilo er en tastaturprodusent fra Kina, og det er kvalitet og unikt design som kjennetegner produktene deres. Tastaturene produseres med maskinvare av høyeste kvalitet, som for eksempel taster av høy kvalitet i PBT-plast, med en holdbar konstruksjon, motstandsdyktighet og en annen følelse.

Tastatur fra Varmilo passer kjempebra til både jobb og gaming. Med deres robuste tastatur, som er bygget med nøye utvalgte komponenter, vil du garantert få bedre skrivefølelse. Varmilo produserer også musematter som oftest leveres i et tema som kan kombineres sammen med tastaturene deres.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Tykkhet 3 mm
Bredde 900 mm
Dybde 400 mm

Egenskaper

Materiale Stoff
Sydde kantene Ja
Trykk Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nei
Farge Blå
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg