Black Friday 2023 - MaxGaming.no

Navigere

Black Friday
days --
hours --
minutes --
seconds --

Black Friday

Den 17. november 2023 er det på tide med Black Friday (Black Week) hos MaxGaming igjen. Black Friday blir større og større hos oss for hvert år som går, og vi på MaxGaming prøver også å finne enda bedre tilbud for dere kunder hvert eneste år – 2023 er ikke noe unntak. Årets Black Friday har som vanlig fullt fokus på gaming og e-sport. Du vil finne tilbud på alt fra gamingstoler, hodetelefoner, mus, musematter og mye mer. Velkommen til gamingens absolutt beste Black Friday.

Hva er Black Friday?
Historisk sett var Black Friday en børskatastrofe som fant sted på 1800-tallet. Den dagen sank prisen på gull og markedet krasjet, etter en periode med forbausende spekulasjon. En annen populær teori om hvorfor det kalles Black Friday er fra tiden når selskaper i USA registrerte sine regnskapstall for hånd. Da ble overskudd notert i sort og tap i rødt.

Derfor tror man at mange butikker var «i rødt» under store deler av året, men det «gikk i sort» dagen etter Thanksgiving, når kunder kjøpte en stor mengde nedsatte varer.

Den mer moderne betydningen viser helt enkelt til dagen etter Thanksgiving. Denne dagen har blitt til en handledag fylt med rabatter, og ses på som starten på julehandelen. Black Friday har blitt større og større også i Norge. Butikkene tilbyr store avslag på elektronikk, leker og andre gaver, eller i hvert fall en mulighet for kundene å kjøpe de aller mest populære produktene.

Vi liker vanligvis ikke å stå opp tidlig om morgenen, men vi gjør et unntak på Black Friday. Hvordan kan man sove, og gå glipp av alle de gode kjøpene med fantastisk Black Friday-tilbud? I flere år har folk glemt høstmørket for en stund, og kjempet for å finne de perfekte gavene til utrolige priser. Uansett om det er en del av rutinen din eller ikke, vil du ikke gå glipp av vårt Black Friday-salg.

Årets største kampanjeperiode, Black Friday. Hos oss finner du en mengde gamingprodukter til reduserte priser. Vær rask og kjøp før det går tomt!