Kjøpe X-Gamer XG++ Musematte - XXL på MaxGaming.no
 

Navigere

Ny
Spar %

XG++ Musematte - XXL

Farge:
GråLillaRosa
BlåRosa
Grønn
LillaRosa
RødGrå
Blå
Svart
Antall: 
399 kr
Foreløpig dato:
2021-10-22
Forhåndsbestille
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematter fra X-Gamer

Dra nytte av alle musens egenskaper med denne musematten. Overflatestrukturen gir optimal nøyaktighet og smidig kontroll, og danner grunnlaget for spillfremgangen din. X-gamers optimaliserte overflate gjør den til en pålitelig musematte for alle gamingmuser. Få en perfekt glid over hele musematten med hastighet og presisjon, uansett hvilken sensor eller følsomhetsinnstilling du bruker. Takket være det fleksible designet, kan du enkelt rulle sammen musematten og ta den med deg hvor som helst.

X-gamer XXL-musematter finnes i flere ulike grafiske motiver. Dermed kan du skille deg ut i mengden på LAN-treffet eller blant venner. Musemattene kombinerer alle funksjoner du trenger for å starte en seiersrekke!

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 19909
Produsentens artikkelnr: XG-1100-XG++

Om varemerket

Det populære kosttilskuddet X-Gamer - En avansert og innovativ energi- og fokusdrink utviklet i Storbritannia. Et perfekt kosttilskudd for lange spill- og treningsøkter. Deres visjon er å forbedre spillerens opplevelse og ytelse gjennom forbedret energi, utholdenhet, fokus og bedre reflekser.

Velg din favorittsmak hos oss, vi har et bredt utvalg av flere gode smaker, se alt her! Vi anbefaler X-Gamer til alle våre kunder og partnere. Et produkt av høy kvalitet for deg som trenger ekstra og kosttilskudd og er både rimelig og miljøvennlig ettersom du blander drikken selv.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Tykkhet 4 mm
Bredde 1100 mm
Dybde 450 mm

Egenskaper

Materiale Stoff
Sydde kantene Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nei
Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.