Odin Gaming ZeroGravity 2XL AlexOtos Limited Edition Musematte - MaxGaming.no
 

Navigere

Odin Gaming ZeroGravity 2XL AlexOtos Limited Edition Musematte

Antall: 
399 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematte fra Odin Gaming

Begrenset opplag
AlexOtos er en skaper, streamer og hobbyentusiast når det kommer til alt nicshat-utstyret for skrivebordet ditt. Mye av hobbyen hans dreier seg om tastaturer og alle de unike kombinasjonene av deler du kan jobbe med.

Nylig har han også designet et par egne musematter. Odin Gaming, som lager ytelsesmusematter med fantastisk glid som varer lenge, har nå endelig gått sammen for å gjøre dette mulig. Nå trenger du ikke lenger kjøpe stilige musematter for å kompensere med god glid, nå kan du få begge deler!
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 100103
Produsentens artikkelnr: Alexotos-ZG3618

Om varemerket

Musematter fra Odin Gaming som ser kule ut og har friksjon. Odin Gaming ble grunnlagt av gamere som brenner for gaming, og de byr på unike produkter med innovativt design. Enten du er en erfaren og profesjonell gamer eller akkurat har kommet i gang, vil Odins Gaming-produkter forbedre spillopplevelsen for deg og alle andre.

Odin gaming jobber tett med sine brukere via ulike forum for å sikre at de alltid får tilbakemelding fra brukere rundt hva som kan forbedres til neste produkt. Deres mål er å lage det mest innovative PC-tilbehøret med ytelse tilpasset for gaming på elitenivå, men tilgjengelig for gamere i hele verden.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Tykkhet 4 mm
Bredde 914 mm
Dybde 457 mm

Egenskaper

Materiale Stoff
Sydde kantene Ja
Trykk Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nei
Farge Rosa
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

5
1 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Chiefen. 2020-10-29

En av de beste og vakreste musemattene jeg har hatt/har! Perfekt glid og perfekt størrelse! FRA. nå er musematten en del av dekorasjonen min!

En av de Bästa och Snyggaste musmattor jag haft/har! Perfekt glid och perfekt storlek! FROM. nu är Musmattan en del av min dekoration!

Teksten i denne anmeldelsen er automatisk oversatt av Google Translate
Klikk her for å se oversatt tekst Klikk her for å se originalteksten
Var denne anmeldelsen nyttig?
0 synes at denne anmeldelsen var nyttig.
Du må være innlogget for å kunne stemme.
Vis mer Vis mindre