D-Link DGS-105 Switch - MaxGaming.no
 

Navigere

Spar %

D-Link DGS-105 Switch

Antall: 
239 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørRuter og NettverkNettverkswitcher fra D-Link

Bryter designet for høy ytelse og lang holdbarhet. Metallhuset bidrar til å beskytte mot støt samtidig som det bidrar til å holde de interne komponentene kjølige. Tydelige lysdioder viser status og hastighet for hver port. Bryteren kommer med et sett for veggmontering og har en Kensington-lås. Switchen har 5 x 10/100/1000 porter. 16 Gbps hastighet og 128 kB bufferstørrelse.

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 12815
Produsentens artikkelnr: DGS-105/E

Om varemerket

D-Link ble grunnlagt i 1986, den gang under navnet Datex Systems Inc. Når man snakker om hjemmenettverk eller i kontormiljøer, vil mange sannsynligvis tenke på D-Link. Dette selskapet har en rekke ganger blitt hyllet som et av verdens beste IT-selskaper.

Hvis du leter etter en pålitelig ruter slik at du kan spille og streame kontinuerlig, anbefaler vi at du sjekker ut en ruter eller nettverksswitch fra D-Link. D-Link har vært helt i front når det gjelder nettverk og å kunne tilby den beste og mest friksjonsfrie teknologien.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.