Sony PlayStation 4 Slim 500GB Konsoll - MaxGaming.no
 

Navigere

9
Spar 9%

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Konsoll

Antall: 
3799 kr / 3449 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

KonsollPlaystationPlaystation 4 fra Sony

PlayStation 4 Slim er en ny og mindre utgave av PlayStation 4. Du kan nå oppleve den beste spillgrafikken noen sinne i en enda mindre innpakning. HDR støtte & VR Ready!

I tillegg til den mindre størrelsen er det nå lettere å bytte harddisk, den er mer stillegående og det følger med en oppdatert kontroller. I tillegg følger det med et chat-headset, HDMI-kabel, Mikro USB-kabel og strømledning.

DualShock 4-kontrollen har blitt oppdatert med et nytt utseende og nye funksjoner. Kontrollen har et mer synlig og mer fargesterkt lys. Kontrollen er også den mest ergonomiske PlayStation-kontrollen som noen sinne er laget.

Inviter venner og kjente til å spille sammen med deg - selv om de ikke eier spillet selv. Med Share Play kan du la en venn overta spillingen om du møter på et vanskelig punkt i spillet. Dere kan også bytte på å spille gjennom spillet, som om dere spiller sammen i samme rom.

Du kan streame spill til datamaskinen din, PlayStation Vita eller Sony Xperia-enheter over det trådløse nettverket hjemme. Dermed kan du spille i sengen, i badekaret med en vanntett Xperia-telefon eller på kjøkkenet.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 11232
Produsentens artikkelnr: 711719407478

Om varemerket

Den verdensledende elektronikkprodusenten Sony Corporation - Sony er et japansk multinasjonalt selskap med hovedkontor i Tokyo. Selskapet er størst innen musikkunderholdning i verden, den største spillkonsollprodusenten, nest størst innen tv-spillbransjen, og er en av de ledende produsentene av elektroniske produkter for forbrukermarkedet og det profesjonelle markedet, samt en ledende aktør i film-og tv-underholdning.

Fokuset vårt i samarbeidet med Sony, er Playstation & Gaming. Gaming på konsoll er en av de største plattformene sammen med PC og mobil. Varemerket Playstation produseres av Sony Interactive Entertainment, en underavdeling av Sony. Den første konsollen ble lansert i Japan i 1994.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

5
2 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

. 2019-04-14

Var denne anmeldelsen nyttig?
0 synes at denne anmeldelsen var nyttig.
Du må være innlogget for å kunne stemme.
. 2019-01-13

Var denne anmeldelsen nyttig?
0 synes at denne anmeldelsen var nyttig.
Du må være innlogget for å kunne stemme.
Vis mer Vis mindre