Kjøpe Hori Racing Ratt APEX til PlayStation 5 (PS5/PS4/PC) på MaxGaming.no
 

Navigere

Ny
Spar %

Hori Racing Ratt APEX til PlayStation 5 (PS5/PS4/PC)

Antall: 
1399 kr
Foreløpig dato:
2022-02-24
Forhåndsbestille
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

KonsollPlaystationPS5 TilbehørRatt fra Hori

Offisielt lisensiert av Sony. Hori gir det beste innen byggekvalitet, tilpasningsmuligheter og autentisk racingsimulering med Racing Wheel Apexc for PlayStation 5 og PlayStation 4. Horis designteam har inkludert alle funksjonene og kvaliteten til et racingratt i full størrelse til en overkommelig pris. 270 graders svingforhold - Fullt programmerbar og justerbar - Vibrasjonsfeedback - PS5, PS4 og PC-kompatibel.

Du kan enkelt feste rattet til et bord eller racingstativ med robuste klemmer og ståldeler. Pedalene i full størrelse er bygget for å vare. Endre fra 270 grader til 180 graders svinghastighet og finjuster andre innstillinger som dødsone , pedalfølsomhet og mer. Kryss målstreken med den helt nye RWA: Racing Wheel APEX for PlayStation 5, PlayStation 4 og PC.

Funksjoner
  • Kompatibel med PlayStation 5, PlayStation 4 og PC
  • Racerhjul og pedaler i full størrelse optimalisert for autentisk racingsimulering
  • 270-graders svingradius med justerbare utgangsalternativer
  • Installer sikkerhet med robust klemsystem
  • Offisielt lisensiert av Sony
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 20790
Produsentens artikkelnr: SPF-004U

Om varemerket

Populært konsolltilbehør fra Hori - Hori ble grunnlagt allerede i 1983 og var en av de første tredjeparts tilbehørsprodusentene i verden. Siden da har de vært en av de ledende tilbehørsprodusentene i Japan. De har i løpet av historien sin vært pionerer når det gjelder å utvikle nye konsepter, og samtidig gjort gaming mer tilgjengelig og morsommere for alle.

Hori er en av de største tilbehørsprodusentene til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan, og har i løpet av de mange årene sine i bransjen bygget opp et bredt sortiment. Til tross for dette brede sortimentet, har produktene fra Hori fremdeles høy kvalitet og er utviklet med omsorg.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.