MaxMount Racing R30 Simulator Cockpit Seat - MaxGaming.no
 

Navigere

MaxMount Racing R30 Simulator Cockpit Seat

Antall: 
2989 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

GamingstolRacing Simulator fra MaxMount

Takket være den solide stålkonstruksjonen gir cockpiten deg et helt nytt nivå av komfort. De forhåndsborede monteringspunktene gir kompatibilitet med de fleste store hjul- og pedalmerker, inkludert: Logitech, Fanatec, Thrustmaster og mer. Den komfortable stolen kan enkelt skyves 180 mm forover og bakover, og gir deg god benplass. Med et grepsvennlig sveivhåndtak er det mulig å justere setet fra 30° til 90° for den beste kjørestillingen.

Egenskaper:
  • Justerbart sete med PU-skinntrekk: muliggjør rask vipping med sveivhåndtaket og forover-bakoverglidning med setehåndtaket
  • Justerbar rattpute: Justerer opp/ned og forover/bakover
  • Justerbart pedalfeste (flat): tillater vipping og foroverplassering for å passe kroppen din for optimal støtte
  • Forborede monteringspunkter: kompatibel med de fleste hjul, gir og pedaler, inkludert Logitech, Fanatec, Thrustmaster og mer
  • Høykvalitets pulverlakkert overflate: forhindrer riper og rust
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 100050
Produsentens artikkelnr: LRS03-BS

Om varemerket

Robuste produkter fra MaxMount – Varemerket ble grunnlagt i Stockholm i 2019. Formålet var å løfte fram rimelige og stilrene produkter til gaming og kontoret. I dag selger MaxMount blant annet dataskjermstativer, veggfester til TV, kabelhåndtering og mye mer.

Få en ryddigere spill- og arbeidsstasjon med innovative produkter for alt fra skjermer til headset og kabler. Alle produkter fra MaxMount er nøye utvalgt, og vi anbefaler på det sterkeste å investere i et stativ og produkter herfra. Ta kontroll over skjermene dine og plasser dem på en smartere måte.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.