PDP Rematch Kablet Kontroller (Xbox Series/Xbox One/PC) - Radial Black - MaxGaming.no

Navigere

30
Spar 30%

PDP Rematch Kablet Kontroller (Xbox Series/Xbox One/PC) - Radial Black

Farge:
Grønn
Lilla
Svart
Hvit
 
499 kr / 349 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Sak for kontroll
Sak for kontroll
Annet tilbehør
99 kr (129 kr)
Kjøp
Info
Stressball - Angst Stressball
39 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

KonsollXboxXbox Series TilbehørSpillkontroll fra PDP

Gjør deg klar for en omkamp med PDP Rematch Wired Controller. Denne kontrolleren har tilpasningsmuligheter og forbedrede funksjoner for å hjelpe deg med å ta ned fiendene dine. Med lasergraverte teksturer på grep, analoge spaker og triggere får du komfort og presisjon når du spiller.

Med gratisappen kan du tilpasse innstillingene for kontrolleren og mye mer. Du kan også dele bilder og videoer av dine spillvinnende trekk eller feil med den dedikerte Del-knappen. Med innebygde lydkontroller og en 2,4 m avtakbar USB-C-kabel er denne kontrolleren perfekt for spillere som sitter litt unna konsollen eller skjermen.

Enten du spiller på Xbox eller PC, vil denne kablede kontrolleren la deg spille på din måte. Så ikke gi opp, ta kontroll og gjør en omkamp.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 22605
Produsentens artikkelnr: 049-023-RB

Om varemerket

PDP (Performance Designed Products LLC) er et foretak innen forbrukerelekltronikk som har som mål å utforme, utvikle og markedsføre innovative tilbehør av høy kvalitet for videospill, Hjemmedatamaskiner og mobile spillmarkeder. PDP ble grunnlagt i 1990 og har sitt hovedkvarter i San Diego, California. PDP har siden den gang lansert mange produkter som har blitt bestselgere.

PDP anses fortsatt som en slags nykommer på spilltilbehørsscenen, men PDP har allerede fått stort gjennomslag i markedet med PDPs Pivot-ladestativ, oppladbare batteriepakke og håndkontroller. PDP har et stort utvalg av headsets, ladekabler og kontroller for å gjøre din spillopplevelse best

PDPs varemerker inkluderer blant annet Afterglow, Rock Candy og Victrix. PDPs produkter er bygd med kvalitet for å håndtere timevis med intensiv spilling. PDPs nåværende samarbeidspartnere inkluderer alle de fremste konsollutviklerne i verden, inkludert Nintendo, X-box og Playstation, så enten du spiller på en Nintendo Switch eller Playstation 5, så finnes det et PDP-produkt som passer for deg. Vi på Maxgaming har et bredt utvalg av PDP-produkter, blant annet headsets, kabler og kontroller for å gjøre spillopplevelsen din så bra som mulig. Ettersom PDP har så mange ulike kontroller i alle mulige størrelser og farger, er vi sikre på at du kan finne din neste favorittkontroll fra PDP hos oss.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nei
Kompatibilitet PC, Xbox One, Xbox Series

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg