Microsoft Xbox One Elite Series 2 Trådløs Håndkontroll (Xbox/PC) - MaxGaming.no

Navigere

18
Spar 18%

Microsoft Xbox One Elite Series 2 Trådløs Håndkontroll (Xbox/PC)

 
2189 kr / 1789 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Precision Rings Mixed 6-Pack
Precision Rings Mixed 6-Pack
Thumbstick & Grips
149 kr
Kjøp
Info
Sak for kontroll
Sak for kontroll
Annet tilbehør
99 kr (129 kr)
Kjøp
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Andet tilbehør
49 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

KonsollXboxXbox Series TilbehørSpillkontroll fra Microsoft

Fungerer også for nye Xbox Series X/S

Den helt nye Xbox Elite Wireless Controller Series 2 gir mer enn 30 nye måter å spille på som en proff, inkludert styrespaker med justerbar motstand, nye utskiftbare komponenter, opptil 40 timers oppladbar batterilevetid og ubegrenset tilpasning med Xbox Accessories-appen på Xbox One og Windows 10.

Bygget for å utføre

Den nye Xbox Elite Wireless Controller Series 2 har funksjoner designet for konkurrerende spill og gir mer enn 30 nye måter å spille på som en proff. Sikt bedre med nye justerbare joysticker, skyt enda raskere med en kortere avtrekkerlås, og hold målet ditt i sikte med et heldekkende gummiert grep.

Optimalisert for deg
Med nye utskiftbare joystick- og padleformer kan du skreddersy kontrolleren til din foretrukne spillestil. Lagre opptil tre egendefinerte profiler og én standardprofil på kontrolleren og bytt mellom dem på farten med profilknappen. Bruk Xbox Wireless, Bluetooth eller den medfølgende USB-C-kabelen for å spille på alle Xbox One- og Windows 10-enhetene dine.

Flere måter å tilpasse
Få ubegrenset tilpasning med Tilbehør-appen for Xbox. Du kan bruke eksklusive konfigurasjonsalternativer, inkludert dødsonejustering og knappetilordning til talekommandoer som "ta opp det" eller "ta et skjermbilde".

Laget for lange spilløkter
Du kan spille lenge takket være opptil 40 timers oppladbar batterilevetid og raffinerte komponenter som er laget for å vare. Du lader kontrolleren i eller utenfor vesken med den medfølgende USB-C-kabelen og ladestasjonen.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14909
Produsentens artikkelnr: FST-00003

Om varemerket

Det multinasjonale selskapet Microsoft - Det ble grunnlagt av den legendariske Bill Gates i 1975, og Microsoft har i dag vokst til å bli et av verdens mest kjente og største selskaper. Utover operativsystemene deres, så har de flere fingre med i gaming, ved å blant annet stå bak produksjonen av Xbox. Microsoft har også kjøpt den svenske spillprodusenten bak Minecraft, Mojang AB.

Hos oss kan du finne en mengde produkter fra Microsoft, særlig fra Xbox. Vi har et bredt sortiment med produkter som kan hjelpe deg med å ta spillet ditt til neste nivå, slik som konsoller, håndkontroller og en mengde annet tilbehør. Du finner dessuten produkter som kan gjøre spillopplevelsen din bedre, som joystick, ratt og flightsticks.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg