Hori Battle Pad Mario til Nintendo Switch - MaxGaming.no
 

Navigere

Hori Battle Pad Mario til Nintendo Switch

Farge:
Rød
Svart
Antall: 
299 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

KonsollNintendoSwitch TilbehørSpillkontroll fra Hori

Ny utfordrer nærmer seg! HORI tar tilbake den gamle skolen med Nintendo Switch Battle Pad. GameCube-stilkonturer med en tradisjonell C-stick vil føles som hjemme i hånden til enhver Smash Bros.-veteran, men Battle pads ekstra funksjoner skiller seg fra pakken. Anti-snapback-teknologi for å øke spakens presisjon, og raske digital L/R & ZL/ZR for hyperresponshastighet, og teksturerte grep for å holde Battle Pad på plass - selv i de travleste kampene. Bytt ut L/R & og ZR/ZL-funksjonene for å spille som du vil, eller vær klar for ville turbofunksjoner. Kablede USB-kontrollere med 3 meter kabel.

- GameCube-stil kablede USB-kontrollere
- Anti-snapback analoge spaker, teksturerte grep, Turbo
- Mario motiver og farger
- Offisielt lisensiert av Nintendo

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 13200
Produsentens artikkelnr: NSW-107U

Om varemerket

Populært konsolltilbehør fra Hori - Hori ble grunnlagt allerede i 1983 og var en av de første tredjeparts tilbehørsprodusentene i verden. Siden da har de vært en av de ledende tilbehørsprodusentene i Japan. De har i løpet av historien sin vært pionerer når det gjelder å utvikle nye konsepter, og samtidig gjort gaming mer tilgjengelig og morsommere for alle.

Hori er en av de største tilbehørsprodusentene til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan, og har i løpet av de mange årene sine i bransjen bygget opp et bredt sortiment. Til tross for dette brede sortimentet, har produktene fra Hori fremdeles høy kvalitet og er utviklet med omsorg.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Rød

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.