Natec Bumblebee Hvit 2.0 USB Hub 4 Ports - MaxGaming.no

Navigere

Natec Bumblebee Hvit 2.0 USB Hub 4 Ports

Farge:
Hvit
Svart
 
59 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Kabelhåndteringssett - Kabelholdere
69 kr
Kjøp
Info
Kabelboks til kabelhåndtering - Hvit
99 kr (169 kr)
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørDatakabler & adaptereUSB Hub fra Natec

BÆRBAR USB KAPASITET
Natec Bumblebee USB Hub har 4 USB-innganger. Nå kan alle enhetene våre kobles til én HUB, takket være den lagrer vi oppføringer på datamaskinen og vi har gratis tilgang til tilkoblede enheter.

KOMPAKT DESIGN
Takket være formen er Bumblebee perfekt for ethvert skrivebord. Estetikken til ytelsen er på et veldig høyt nivå. Det vil definitivt se bra ut på alle skrivebord.

RULLEKABEL
Natec Bumblebee har en uttrekkbar ledning, som blir vår trofaste følgesvenn på farten. Den tar ikke mye plass i vesken vår og er klar til å kobles til etter at kabelen er rullet ut.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 13716
Produsentens artikkelnr: NHU-1331

Om varemerket

Naturlig født teknikk fra Natec - Produsenten av datatilbehør og forbrukerelektronikk vil at produktene deres skal ha en positiv innvirkning på brukerne sine. Fokuset deres er på å tilby tilbehør med avansert teknikk, som møter brukernes forventninger og forenkler hverdagen deres.

Hos oss finner du elektroniske tilbehør fra NATEC som gjør hverdagen litt lettere. Det kan være noe så enkelt som forskjellige USB-hubber eller universelle ladere til laptop. Alle produkter fra NATEC er produsert med kunden i hovedfokus, for at du som bruker skal bli fornøyd.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Hvit
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg