Kjøpe Genesis Pallad 500 Gaming Ryggsäck 15,6/17,3 på MaxGaming.no
 

Navigere

Genesis Pallad 500 Gaming Ryggsäck 15,6"/17,3

Antall: 
599 kr
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørDataveske fra Genesis

Sammendrag:
- Slitesterk, vannavstøtende og slitesterk
- Tilstrekkelig plass til tastatur eller headset
- Powerbank-lomme
- Flere lommer

EN GILLER I BEVEGELSE
Genesis Pallad 500 er et ideelt valg for personer som hele tiden er på farten med den bærbare datamaskinen og andre gjenstander. I vesken finner du god plass til tilbehør som tastaturer eller hodetelefoner. Men det er ikke alt! Pallad 500 har også plass til andre smågjenstander som ikke nødvendigvis er knyttet til spilling, som for eksempel lommebok, dokumenter til solbriller.

TRYGG TUR
Takket være et spesielt skummet Air Cell-system, vil den bærbare datamaskinen alltid være godt beskyttet mot støt og smell. Komfortabel polstring og ventilerende design, Genesis Pallad 500 er den perfekte følgesvennen for lengre turer. Det vannavstøtende, slitesterke og ballistiske materialet er produsert for å sikre sikker transport uansett vær.

ALDRI GLEM ET TILBEHØR
Genesis Pallad 500 er utstyrt med fire hovedkamre med ekstra lagringsplass for din bærbare datamaskin, tastatur, hodetelefoner eller din favorittmusematte. Sidelommene er ideelle for smarttelefonen din. Sekken kommer også med en spesiell powerbanklomme.

ALT TILBEHØR I SIKKER OPPBEVARING
Pallad 500 er perfekt for ikke bare elektronisk utstyr. Sekken inneholder en rekke mindre rom for dokumenter, lommebok, kontorrekvisita og nøkler. Verdisaker kan oppbevares trygt i et ekstra bakrom og kan oppbevare solbrillene dine i et dedikert rom på toppen av ryggsekken.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 12780
Produsentens artikkelnr: NBG-0986

Om varemerket

Genesis, et komplett sortiment for gaming - Genesis er en utvikler av gamingtilbehør som ble opprettet i 2011, og siden har de utviklet spillutstyr til gamere på alle nivåer. Målet deres er å ha et bredt sortiment som hjelper spillere på ulike nivåer med å oppnå nye mål. Med det brede sortimentet deres kan de hjelpe gamere med alle aspekter ved spillingen.

Genesis mener at kraften deres kommer fra kontakten mellom produktene deres og brukerne, da det til slutt er brukerne som dikterer produktets verdi.
Hver enkelt gamer bygger sakte, men sikkert opp et community og i Genesis' tilfelle er det #genesisgaming.

Spesifikasjoner

Egenskaper

Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.