Fnatic Dash L Musematte - MaxGaming.no

Navigere

Fnatic Dash L Musematte

 
399 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematte fra Fnatic

Den nye musematteserien DASH fra Fnatic er endelig her! Det er en prestasjonsfremmende musematte som er laget for deg som ønsker å få den samme følelsen som proffene. Takket være den unike F15 hybrid-overflaten som har svært lav friksjon, kan du oppleve rask musegli samtidig som du har utmerket kontroll. Den har en sydd søm som er på toppen av bransjen og er bygget oppå solid naturgummi som gjør at du ikke kan miste kontrollen.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 16724
Produsentens artikkelnr: MP0004-001

Om varemerket

Den fremgangsrike e-sport organisasjonen Fnatic - De ble grunnlagt i 2004 av Sam og Anne Mathews når e-sport fremdeles var i sin barndom. Med tiden har de vokst seg til å bli en av verdens mest etablerte e-sport organisasjoner i verden, med over 200 mesterskap i 30 ulike spill under beltet. I 2016 begynte de å utvikle eget utstyr.

Siden lanseringen av utstyret deres har selskapet vært laserfokusert på å finne, utjevne og forsterke gamere over hele verden. Alle produktene til Fnatic er utviklet sammen med deres egne e-sportproffer og opprettholder derfor den høyeste ytelsen som trengs, selv for de beste spillerne.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Tykkhet 3 mm
Bredde 487 mm
Dybde 372 mm

Egenskaper

Materiale Stoff
Sydde kantene Ja
Trykk Nei
Belysning No
Håndleddstøtte Nei
Farge Svart

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg