Razer Goliathus Chroma - Extended Musematte - MaxGaming.no

Navigere

Razer Goliathus Chroma - Extended Musematte

 
669 kr

Foreløpig dato:
2024-06-21
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematte fra Razer

  • Mikroteksturert stoffoverflate
  • Razer Chroma ? Lighting
  • 16,8 millioner farger
  • Balansert for både hastighet og kontrollspillstiler
  • Optimalisert overflate for alle mus og sensorer
  • Fargesynkronisering mellom enheter
  • Kabellengde 2,1 m
Razer lanserer nå sin bestselgende myke musematte Razer Goliathus med Razer Chroma belysning Med en balansert mikroteksturert stoffoverflate passer denne musematten til alle slags mus og alle slags spillestiler. Razer Chroma-belysningen kan også gi advarsler og effekter i spillet, eller du kan velge en farge som passer deg.

Goliathus Chroma er nå tilgjengelig i en utvidet utvidet form . Med flerfarget belysning og fargesynkronisering mellom enheter, har dette overdimensjonerte teppet optimert mikroteksturert stoffoverflate for å muliggjøre både hastighet og kontroll av spillestiler.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 12572
Produsentens artikkelnr: RZ02-02500300-R3M1

Om varemerket

Razer – Den trehodede ormen, den grønne fargen eller Chroma-belysningen er noe nesten alle gamere kjenner igjen. Razer en av de mest anerkjente varemerkene innen gaming, og det er ikke ufortjent. Deres lange historie med innovative produkter som har løftet bransjen og deres utallige priser i løpet av årene beviser at de gang på gang hører til på toppen.

Razer har en av de beste utvalgene av gaming-produkter i verden med minst ett produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de ressursene som skal til for å forske, utvikle og produsere nye produkter av høy kvalitet. Hvis du leter etter et produkt som ikke skuffer deg når det virkelig gjelder, bør du sjekke ut Razer.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Tykkhet 3 mm
Bredde 920 mm
Dybde 294 mm

Egenskaper

Materiale Stoff
Sydde kantene Ja
Trykk Nei
Belysning Ja
Håndleddstøtte Nei
Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg