Kjøpe Havit XL Gaming Musematte på MaxGaming.no
 

Navigere

Spar %

Havit XL Gaming Musematte

Antall: 
99 kr
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematter fra Havit

Sammendrag:
- Mål: 700 x 300 x 3 mm
- Finmasket stoff av høy kvalitet
- Gummibase for anti-skli
- Vanntett overflate

Stor vanntett musematte i høykvalitets mesh
Denne musematten fra Havit er en stor musematte som dekker en stor del av bordet ditt slik at du kan få plass med både gamingtastaturet og gamingmusen samt annet tilbehør som du bruker. Musematten er laget av høykvalitets finmasket stoff som garanterer at overflaten er glatt og at musen din kan gli over matten uten hindringer. Gummibasen under musematten er en anti-skli metode for at musematten skal holde seg på samme sted uten å bevege seg i hektiske situasjoner. Det eliminerer en stressfaktor under spilløkten. For å sikre at teppet holder seg rent og tørt er hele teppet behandlet med en vanntett overflate, som også gjør det enkelt å rengjøre. Spill så mye du vil!

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 13110
Produsentens artikkelnr: HV-MP860

Om varemerket

Havit, kvalitet til en overkommelig pris - Grunnlagt i 1998 med mål om å tilby forbrukere produkter av høy kvalitet til en overkommelig pris, og gå fra «Made in China» til «Created in China». Havit har et stort utvalg produkter til gaming og maskinvaren holder generelt en høy standard til tross for den lave prisen.

Med evnen deres til å oppdage og lage produkter etter trender, har Havit i løpet av årene opparbeidet seg et stort utvalg med noe for enhver gamer. Produktene deres anbefales på det sterkeste til den ferske gameren, men de har også produkter i sortimentet sitt som vil tilfredsstille selv den mer erfarne gameren.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Tykkhet 3 mm
Bredde 700 mm
Dybde 300 mm

Egenskaper

Materiale Stoff
Sydde kantene Ja
Trykk Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nei
Farge Rød
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.