Astro A40 TR Gen4 Gaming Headset Blå (PC/PS4/PS5) - MaxGaming.no

Navigere

Astro A40 TR Gen4 Gaming Headset Blå (PC/PS4/PS5)

 
1689 kr

Foreløpig dato:
2024-07-24
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Hodetelefonholder med Koppholder - Svart
199 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra Astro

Spill som proffene! ASTRO A40 TR Headset er det fremste spillhodesettet for profesjonelle spillere, inkludert e-sport, innholdsskapere og live streamere. Den er utviklet med idrettsutøvere for å møte deres strenge standarder for lyd, komfort og holdbarhet. Mod Kit Ready betyr at A40 TR kan tilpasses alle spillmiljøer. A40 TR er et hodesett med åpen rygg med en utskiftbar mikrofon og tilpassbare dekselsider. For støyende turneringsmiljøer kan du gjøre A40 TR om til et lydisolert hodesett med lukkede deksler ved å legge til et Mod Kit (selges separat) med forseglede dekselsider, øreputer i syntetisk lær og en lydtett mikrofon.

TRIMET MED ASTRO AUDIO V2
ASTRO-hodesett er spesielt utviklet for spilling. ASTRO jobber tett med utviklere, pro-gamere og streamere for å levere dialog, musikk og lyd i spillet som de var ment å bli hørt. ASTRO Audio V2 gir et nøytralt, jevnt og utvidet frekvensspektrum for detaljert, realistisk bildebehandling. Dette betyr ikke-utmattende topper, klare mellomtoner og hard forvrengningsfri base for balansert oppløsning.

EKSTRAORDINÆR PASSFORM OG DESIGN
A40 TR har en lett, men robust konstruksjon med premiummateriale for en trykkfri passform som ikke overoppheter hodet. Øreputene har stoff for maksimal komfort og syntetisk skinn for best akustisk ytelse.

UTBYTTbar mikrofon
Svært følsom enveismikrofon som fokuserer på stemmen din og minimerer bakgrunnsstøy. Det kan plasseres på hver side av A40 TR-hodesettet.

TILPASSE KRAPER
ASTROs patenterte magnetiske dekselmerkesystem lar deg tilpasse headsettet ditt og kjøpe spesialutgaver eller designe dine egne ved å bruke deres online cover tag-design.

MOD-SETT KLART
A40 har øreputer laget av syntetisk skinn, er støydempende og har lydisolerende mikrofon, polstret hodebånd og lukkede bakdekselsider.

BYGGET FOR PC, BÆRBARE PC OG MOBILSPILL
3,5 mm stikkontakter gir kompatibilitet med nesten alle enheter, som PC-er, de fleste mobile enheter og nettbrett

Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15719
Produsentens artikkelnr: 939-001664

Om varemerket

Prisbelønte Astro Gaming har helt siden 2006 vært pådriveren som har presset bransjen fremover med sine produkter. Selskapets visjon er å forbedre og drive e-sport til det neste nivået med deres produkter. Selskapet har opparbeidet seg en stor innflytelse på gamingkulturen, mye fordi selskapet alltid har bestått av en gjeng entusiastiske spillere.

Astros produkter er designet for de som er på jakt etter det lille ekstra når det gjelder gamingutstyr, slik som for eksempel undervurderte hardcore-spillere, profesjonelle gamere eller de som prøver å yte sitt absolutt beste. Astro er i dag et varemerke med eierskap fra Logitech.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Kabellengde 2 m
Vekt 360 g

Egenskaper

Membranen 40 mm
Akustisk konstruksjon Åpen
Formfaktor Over-ear
Pute materiale Stoff
Belysning No
Farge Svart

Forbindelse

Kompatibilitet MAC, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series

Funksjoner

Mute-knapp Ja
Volumkontroll Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Lydutgang

Frekvensområde 20-24000 Hz
Impedans 48 Ω
THD 0 %, 1 %

Mikrofon

Polar mønster Omnidirectional
Avtagbar Ja
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg