Varmilo Illusion Desk Musematte - MaxGaming.no

Navigere

Spar %

Varmilo Illusion Desk Musematte

Farge:
RosaSvart
GrønnHvitBlå
BlåSvartHvit
Lilla
Svart
Grønn
Svart
Blå
Gul
SvartGull
Grå
Rød
Rosa
Rosa
Blå
GråSvart
 
249 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørMusematte fra Varmilo

Omfavn illusjonen med denne musematten fra Varmilo, laget av stoff med en kaotisk tekstur som forbedrer musens følsomhet og friksjon, trykt i kinesisk kalligrafi hvor det største tegnet er for "Shadow". Denne musematten er så stor at du kan kombinere tastatur og mus uten problemer. Teppet løfter skrivebordet pent med sitt design og med de sydde kantene garanterer musematten å holde seg hel og vippefri.
  • Dimensjoner: 900 x 400 x 3 mm
  • Materiale: stoff
  • Sydde kanter
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14693
Produsentens artikkelnr: ZDB007-01

Om varemerket

Mer tastatur med Varmilo - Varmilo er en tastaturprodusent fra Kina, og det er kvalitet og unikt design som kjennetegner produktene deres. Tastaturene produseres med maskinvare av høyeste kvalitet, som for eksempel taster av høy kvalitet i PBT-plast, med en holdbar konstruksjon, motstandsdyktighet og en annen følelse.

Tastatur fra Varmilo passer kjempebra til både jobb og gaming. Med deres robuste tastatur, som er bygget med nøye utvalgte komponenter, vil du garantert få bedre skrivefølelse. Varmilo produserer også musematter som oftest leveres i et tema som kan kombineres sammen med tastaturene deres.

Spesifikasjoner

Dimensjon & vekt

Tykkhet 3 mm
Bredde 900 mm
Dybde 400 mm

Egenskaper

Materiale Stoff
Sydde kantene Ja
Trykk Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nei
Farge Svart
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg