Kjøpe Logitech MX518 Hero Gaming Mus på MaxGaming.no
 

Navigere

15
Spar 15%

MX518 Hero Gaming Mus

Antall: 
589 kr / 499 kr
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musKablet fra Logitech

THE LEGEND REBORN
MX518 er en av de mest populære spillmusene noensinne. Den har inspirert legioner av fans over hele verden til å be Logitech G om å lansere den på nytt. Og vi har lyttet til brukerne. Vi har hentet originalverktøyene fra hvelvet og restaurert dem grundig – helt ned til den opprinnelige blanke tasteplaten. Det er den klassiske, behagelige formen du kjenner og elsker, men med moderne komponenter som utfører i dagens avanserte standarder med et nytt, oppdatert Nightfall-fargevalg.

HERO 16K-SENSOR
Den gjenfødte MX518 er forbedret med de nyeste innovasjonene i spillteknologi, som vår eksklusive HERO 16K-sensor. Det er vår mest nøyaktige spillsensor noensinne, med nestegenerasjons presisjon og en helt ny utforming. Med en opptakshastighet på opptil 17 000 bilder per sekund oppnår HERO over 400 IPS over hele området fra 100–16 000 PPT1Avanserte innstillinger krever Logitech G HUB eller programvare for Logitech G HUB, som du kan laste ned fra logitech.com/downloads– med null utjevning, filtrering eller akselerasjon. Hero setter virkelig standarden for optimal presisjon, både for proffer og entusiaster.

INNEBYGD MINNE
MX518 leveres fullastet. Lagre opptil fem profiler i det innebygde minnet ved hjelp av Logitech G HUB, og ta dem med deg dit du vil. De lagrede innstillingene vil fungere på en hvilken som helst PC uten ekstra programvare eller pålogging.

PPT MENS DU SPILLER
Veksle mellom opptil fem PPT-innstillinger med et enkelt klikk på knappene rett over og under rattet. Du kan raskt tilbakestille følsomheten med den standard PPT-knappen. Tilpass disse PPT-innstillingene med Logitech G HUB eller bruk de forhåndsinnstilte standardinnstillingene (400, 800, 1600, 3200 og 6400).

8 PROGRAMMERBARE KNAPPER
Bruk Logitech G HUB til å programmere favorittkommandoene og -makroene dine på hver av de 8 knappene. Enten du bygger noe, krøker deg sammen, deltar i nærkamp eller helbredes – nå har du kraftige bevegelser rett ved fingertuppene. Lagre opptil 5 forskjellige profiler direkte på musen, slik at du kan ta med deg innstillingene dine hvor som helst.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15167
Produsentens artikkelnr: 910-005545

Om varemerket

Gamingprodukter med det siste innen teknologi fra Logitech! Allerede i 1981 ble den første datamusen fra Logitech laget i Sveits, og i dag er de verdens største produsent av gamingprodukter. Logitechs produkter har alltid en høy kvalitet og man merker at de har mange års erfaring innen produktutvikling. Deres erfaring gjør de helt klart til en produsent som alltid prøver å tøye grensene innen ytelse og nye muligheter innenfor gaming.

Logitech er kjent for å finne opp og optimalisere teknologien gjennom å utvikle sine egne sensorer til tastaturknapper og god software til sine produkter. For å ligge i toppen og lettere kunne utvikle nye kvalitetsprodukter, har de også kjøpt opp noen av de ledende produsentene innenfor enkelte kategorier, deriblant Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Dimensjon & vekt

Kabellengde 2 m
Bredde 73 mm
Dybde 131 mm
Høyde 43 mm
Vekt 101 g

Egenskaper

Sensormodell HERO 16K
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. akselerasjon 40 G
Antall knapper 8
Belysning No
Tohåndsutforming Nei
Rullehjul Ja
Farge Grå

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nei
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.