Kjøpe Logitech G502 Lightspeed Hero Trådløs Gaming Mus på MaxGaming.no
 

Navigere

Logitech G502 Lightspeed Hero Trådløs Gaming Mus

Antall: 
1349 kr
Foreløpig dato:
2022-03-06
Midlertidig utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musTrådløse fra Logitech

Sammendrag:
- Hero 16K-sensor
- Trådløst på profesjonelt nivå
- Opptil 11 knapper
- 60 timers batterilevetid, 48 med belysning. 5 minutters lading via USB 2.0 gir 2,5 timers spilling.

G502 er et ikon som topper alle listene for hver eneste generasjon – den perfekte musen for seriøse spillere. Nå rangeres G502 sammen med verdens mest avanserte trådløse spillmus takket være lanseringen av G502 LIGHTSPEED. LIGHTSPEED er ultrarask og pålitelig med en ytelse som esports-proffer vet de kan stole på, selv i konkurranser. G502 LIGHTSPEED kommer også med neste generasjons HERO 16K-sensor og er POWERPLAY-kompatibel. Selv med den fornyede avanserte teknologien beholder G502 LIGHTSPEED den samme populære utformingen, samtidig som den kan skryte av en vektreduksjon på 7 gram.

ET GJENOPPFUNNET IKON
LIGHTSPEED ble utviklet for å være den mest ultimate G502-spillmusen noensinne. Den har beholdt nøyaktig den samme ID-en og det samme funksjonssettet som originalen, men er fullstendig rekonstruert for å innlemme våre nyeste innovasjoner. Den interne strukturen har den samme tynne veggdesignen og det samme avanserte endoskjelettet som PRO Wireless-musen for å gi en vektreduksjon på 7 gram. Den har også de samme bransjeledende trådløse teknologiene: LIGHTSPEED, HERO 16K OG POWERPLAY.

HERO 16K-SENSOR
En neste generasjons HERO 16K-spillesensor har kapasitet for en sporingshastighet på over 400 IPS over hele 16.000 PPT-området og opptil 10 ganger så god strømeffektivitet som tidligere generasjoner. Resultatet er vår mest avanserte og responsive spillesensor til dags dato. Vi har også oppnådd en betydelig vektreduksjon takket være det utrolig effektive forholdet mellom batteristørrelse og ytelse.

TRÅDLØS LADING MED POWERPLAY
Med LIGHTSPEED kan du spille grenseløst med lysets hastighet. kan lade G502 kontinuerlig, både mens du hviler og spiller, med vår trådløse ladeløsning via POWERPLAY. Du trenger ikke lenger å bekymre deg om batteritid. Den er alltid ladet.

LIGHTSYNC RGB-BELYSNING
RGB-belysningen kommer med fullspektrumfarger og er fullstendig tilpassbar. Den reagerer intelligent med spill, lyd og skjermfarge. Juster alt Logitech G RGB-utstyret slik at alt synkroniseres. Konfigurer en belysning på omtrent 16,8 millioner farger så du kan matche både rommet og plattformen. Lag dine egne personlige RGB-animasjoner. Valget er ditt. Du kontrollerer både RGB og mye mer via den kostnadsfrie programvaren Logitech G HUB.

PLASTNØYTRAL SERTIFISERING
G502 LIGHTSPEED er PVC-fri og har plastnøytral sertifisering. Dette betyr at hvert Logitech-kjøp bidrar til å finansiere Plastic Bank-programmer som fjerner plast fra miljøet, som ellers ville havne i havet.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 14948
Produsentens artikkelnr: 910-005568

Om varemerket

Gamingprodukter med det siste innen teknologi fra Logitech! Allerede i 1981 ble den første datamusen fra Logitech laget i Sveits, og i dag er de verdens største produsent av gamingprodukter. Logitechs produkter har alltid en høy kvalitet og man merker at de har mange års erfaring innen produktutvikling. Deres erfaring gjør de helt klart til en produsent som alltid prøver å tøye grensene innen ytelse og nye muligheter innenfor gaming.

Logitech er kjent for å finne opp og optimalisere teknologien gjennom å utvikle sine egne sensorer til tastaturknapper og god software til sine produkter. For å ligge i toppen og lettere kunne utvikle nye kvalitetsprodukter, har de også kjøpt opp noen av de ledende produsentene innenfor enkelte kategorier, deriblant Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Dimensjon & vekt

Bredde 75 mm
Dybde 132 mm
Høyde 40 mm
Vekt 114 g

Egenskaper

Sensormodell HERO 16K
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. akselerasjon 40 G
Antall knapper 11
Belysning Ja
Tohåndsutforming Nei
Rullehjul Ja
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Ja
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.