Filter
Tilbakestille filtre
255 produkter - 0 MOBILE_FILTER_CHOSEN
Lukk MOBILE_FILTER_RESET MOBILE_FILTER_USE

Gaming Mus

Ved lange spilleøkter er det viktig å ha en bekvem gamingmus som er tilpasset hånden din – både størrelsen, grepet og spillestilen. Det finnes et enormt utvalg av ulike mus i dag, så det er alltid en størrelse, et design og en vekt som passer akkurat deg perfekt. I visse mus kan man også legge i/ta ut vekter for å tilpasse tyngden.

Gamere foretrekker generelt mus med ledning for å slippe knot med begrenset batteritid og for å ha stødig og sikkert signal. I dag er majoriteten av alle gamingmus vi selger med ledning. RPG-gamere foretrekker som regel å ha mange programmerbare spesialknapper da det muliggjør kjapp tilgang til ulike funksjoner i spillet. I FPS-spill er presisjon og smidighet viktigere, og antall spesialknapper spiller mindre rolle.

DPI måler musesensitiviteten i antall punkter per lineær tomme som enheten kan registrere. En høyere DPI gir altså kjappere musesensitivitet, men er ikke nødvendigvis noe alle gamere har stort behov for. Lasermus har ofte innebygd akselerasjon og er mer følsom for støv samtidig som at musepekeren lettere hopper i vei når man løfter musen fra musematten. Disse faktorene gjør at optiske gamingmus vokser i popularitet på markedet. Uansett valg av sensor bør du alltid bruke riktig type musematte da de er laget for å optimere musens prestasjon, og passe på å bytte ut musens føtter/skates ved behov.
Filtrer (0)
Tilbake til toppen Viser 36 av 255 produkter