Razer DeathAdder V2 Pro Trådløs Gaming Mus - MaxGaming.no

Navigere

27
Spar 27%

Razer DeathAdder V2 Pro Trådløs Gaming Mus

 
1489 kr / 1089 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
69 kr (99 kr)
Kjøp
Info
Stressball - Angst Stressball
39 kr
Kjøp
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
129 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musTrådløs fra Razer

Med over 10 millioner solgte DeathAdders går en av de mest suksessrike spillmusene gjennom tidene inn i sin neste evolusjon - innleder en ny æra med uovertruffen trådløs ergonomi. Drevet av ultrarask Razer HyperSpeed Wireless for total bevegelsesfrihet og en forbedret form for bedre håndtering og komfort.

Konstruert for å overgå enhver trådløs teknologi, gir dens lave ventetid høyhastighetsoverføring for å registrere sveip og klikk umiddelbart. Den er også svært tilpassbar, i stand til å bytte sømløst mellom frekvenser for å opprettholde topp stabilitet, noe som gir deg friheten til å rase på ditt beste.

I tråd med den beste ergonomiske formen i klassen, har vi videreutviklet den for økt komfort og håndtering, slik at du kan nyte det høyeste ytelsesnivået under racing.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 17058
Produsentens artikkelnr: RZ01-03350100-R3G1

Om varemerket

Razer – Den trehodede ormen, den grønne fargen eller Chroma-belysningen er noe nesten alle gamere kjenner igjen. Razer en av de mest anerkjente varemerkene innen gaming, og det er ikke ufortjent. Deres lange historie med innovative produkter som har løftet bransjen og deres utallige priser i løpet av årene beviser at de gang på gang hører til på toppen.

Razer har en av de beste utvalgene av gaming-produkter i verden med minst ett produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de ressursene som skal til for å forske, utvikle og produsere nye produkter av høy kvalitet. Hvis du leter etter et produkt som ikke skuffer deg når det virkelig gjelder, bør du sjekke ut Razer.

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Batteri

Batteritid 100h h

Dimensjon & vekt

Kabellengde 1.8 m
Bredde 61.7 mm
Dybde 127 mm
Høyde 42.7 mm
Vekt 88 g

Egenskaper

DPI 20000 dpi
Maks. akselerasjon 50 G
Antall knapper 7
Belysning Ja, RGB
Tohåndsutforming Nei
Rullehjul Ja
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, Bluetooth, USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg