Asus ROG Gladius II Trådløs Gaming Mus - MaxGaming.no
 

Navigere

Asus ROG Gladius II Trådløs Gaming Mus

Antall: 
999 kr
Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Arc 1 DIY
Arc 1 DIY
Mouse skates
79 kr
Kjøp
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Andet tilbehør
49 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musTrådløs fra Asus

Kort:
- Dobbel trådløs tilkobling via 1 ms 2,4 GHz og strømsparende Bluetooth med liten ventetid
- Høyrehendt ergonomi designet sammen med profesjonelle dataspillere for den beste komforten
- Bransjeledende optisk sensor med 16 000 ppt og 400 IPS for utmerket ytelse
- Eksklusiv ROG-sokkeldesign for enkel utskiftning av knapper for å tilpasse klikkraft
- Tilpassbar RGB-belysning fra ASUS Aura Sync

KABELYTELSE. TRÅDLØS FRIHET.
Få målet i siktet og vinn med den optiske spillmusen ROG Gladius II Wireless med dobbel trådløs tilkobling (2,4 GHz / Bluetooth). Gladius II Wireless har en avansert 16 000 ppt optisk sensor for rask respons og presis kontroll, ergonomisk høyrehendt design for å sikre at du holder deg komfortabel ved lengre spilløkter og Aura Sync-belysningsteknologi for en strålende ytelse.

DOBBEL TRÅDLØS TILKOBLING
ROG Gladius II Wireless tilbyr to typer trådløs tilkobling for ulike typer behov. Koble til umiddelbart med den inkluderte 1 ms 2,4 GHz USB-donglen, eller par trådløst via strømsparende Bluetooth.

BRANSJELEDENDE YTELSE
Hvert slag er avgjørende, så ROG Gladius II Wireless er utstyrt med en eksklusiv optisk spillsensor som leverer nøyaktigheten og hastigheten du trenger for å slå motstanderne. Sensoren på 100 til 16 000 ppt sporer bevegelser perfekt opptil ville hastigheter på 400 IPS (inch per second – tommer per sekund). Du kan også nyte respons uten forsinkelse med en avspørringsrate på 1000 Hz for svært smidige spillopplevelser.

EKSKLUSIV KNAPPDESIGN
Den eksklusive ROG-knappdesignen med enkel utskiftning av museknappene tar tilpassing til et nytt nivå. Dette betyr at du kan montere knappen med kraften og tilbakemeldingen du foretrekker, og du kan erstatte slitte eller ødelagte knapper for å øke levetiden til musen.

AURA SYNC RGB LIGHTING
Ta stilen til det neste nivået med ASUS Aura Sync RGBG Lighting. Tilpass musen helt med et endeløst fargespekter og en rekke dynamiske belysningseffekter. Alle belysninger kan synkroniseres med en stadig større portefølje av Aura-kompatibel maskinvare for en tilpasset spillhule.

ARMOURY II
Armoury II er et forbedret driverbasert konfigurasjonsverktøy for eksterne enheter med omfattende kontroller. Med det intuitive brukergrensesnittet kan du enkelt justere ROG Gladius II Wireless etter spillingen. Juster innstillinger for ytelse og overflatekalibrering, program- og kartknapper, tilpass belysningseffekter og mer. Du kan til og med spore maskinvarestatistikken mens du spiller for dataanalyse. 

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 13783
Produsentens artikkelnr: 90MP00Z0-B0UA00

Om varemerket

ASUS Republic of Gamers, The Choice of Champions – ASUS, kommer fra Pegasus og ble grunnlagt i 1989, da de begynte å utvikle hovedkort. Over tid har de vokst seg store og blitt en av verdens største produsenter innen elektronikk. De streber etter å skape et enkelt digitalt liv for alle.

Det var imidlertid ikke før i 2006 at ASUS virkelig begynte å satse på gaming – med sin Republic of Gamers, eller ROG. Vi her på MaxGaming har satset stort på ROG. ASUS ROG er spesialutviklede produkter for gaming med dedikerte funksjoner og høy ytelse. Produktene er utviklet med det siste innen teknologi, slik at du kan nyte gaming på et høyt nivå.

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Batteri

Batteritid 57h h

Dimensjon & vekt

Kabellengde 1 m
Bredde 67 mm
Dybde 126 mm
Høyde 45 mm
Vekt 110 g

Egenskaper

Sensormodell Pixart PMW3389
Sensor Optisk
DPI 16000 dpi
Maks. akselerasjon 50 G
Antall knapper 6
Belysning Ja
Tohåndsutforming Nei
Rullehjul Ja
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, USB
Trådløs Ja
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produktet har ingen anmeldelser.