Razer Viper Ultimate Trådløs - MaxGaming.no

Navigere

Razer Viper Ultimate Trådløs Gaming Mus

Farge:
Svart
Hvit
Rosa
 
1489 kr / 1189 kr

Utsolgt
Lagerbeholdning:
igjen på lager
60 dager åpent kjøp

Utvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
69 kr (99 kr)
Kjøp
Info
Stressball - Angst Stressball
39 kr
Kjøp
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
129 kr
Kjøp
Info
Vis mer

Produktbeskrivelse

DatatilbehørPC-mus & TilbehørGaming musTrådløs fra Razer

NOEN MUS ER BEDRE ENN ANDRE
Glem gjennomsnittlige mus og hev deg en urettferdig fordel med Razer Viper Ultimate - en trådløs spillmus bygget for å gjøre deg til en vinner. Designet for å være en ekte forlengelse av spilleren, kommer dette dødelige rovdyret med vår mest avanserte teknologi, klar til å ta utfordringen.

RAZER HIPERSPEED TRÅDLØS
25 % raskere enn noen annen tilgjengelig trådløs teknologi ? du vil ikke en gang legge merke til at du spiller med en trådløs mus på grunn av dens høyhastighetsoverføring, lave klikklatens og sømløse frekvensbytte i de mest støyende, datamettede miljøene.

RAZER FOCUS+ OPTISK SENSOR
Vår nye, forbedrede sensor har en bransjeledende 20 000 DPI med 99,6 % oppløsningsnøyaktighet, som sikrer at selv de beste bevegelsene fra den trådløse musen spores med konsistens. Utstyrt med intelligente funksjoner blir sensoren enda mer nøyaktig, noe som muliggjør akutt presisjon for spillvinnende hodeskudd.

RAZER? OPTISK MUSEBRYTER
Ved å bruke en infrarød lysstråle for å registrere hvert klikk aktiveres bryterne i den trådløse musen med en bransjeledende responstid på 0,2 millisekunder. Fordi den ikke lenger krever tradisjonell fysisk kontakt, fjerner denne formen for aktivering behovet for avstengningsforsinkelse og utløser aldri utilsiktede klikk, noe som gir deg tettere kontroll og feilfri kjøring.

74G LETT DESIGN
Nyt raskere og jevnere kontroll med den letteste trådløse spillmusen på markedet. Med en vekt på bare 74g oppnår den vekten sin uten å gå på bekostning av byggestyrken til den tosidige designen.

70 TIMERS BATTERILEDE
Forbedret trådløs strømeffektivitet holder den i gang med topp ytelse i opptil 70 sammenhengende timer - du trenger bare å lade den en gang i uken for å drive 10 timers daglig spilling.

5 MINNEPROFILER
Ta med innstillingene dine hvor som helst og vær kampklar på kort tid. Aktiver opptil 5 profilkonfigurasjoner fra det innebygde minnet eller egendefinerte innstillinger via skylagring.

8 PROGRAMMERBARE KNAPPER
Fullt konfigurerbar via Razer Synapse 3, de 8 programmerbare knappene gir deg tilgang til makroer og sekundære funksjoner slik at du enkelt kan utføre utvidede bevegelser.

MEN RAZER MOUSE
Legg til mer karakter til oppsettet ditt med en effektiv ladedokkingstasjon som sømløst integreres med andre Razer Chroma-aktiverte enheter.

100 % PTFE MUSFØTTER
Nyt jevn musebevegelse over enhver overflate med museføtter laget av den reneste PTFE av høyeste kvalitet - et materiale som brukes til stekepanner som ikke kleber.
Hei!

Jeg er en oversettelsesrobot på MaxGaming og jeg har oversatt denne produktteksten. Hvis du opplever feil i teksten, kan du gjerne dele tilbakemeldinger med meg.

Artikkelnummer

Vårt artikkelnummer: 15356
Produsentens artikkelnr: RZ01-03050100-R3G1

Om varemerket

Razer – Den trehodede ormen, den grønne fargen eller Chroma-belysningen er noe nesten alle gamere kjenner igjen. Razer en av de mest anerkjente varemerkene innen gaming, og det er ikke ufortjent. Deres lange historie med innovative produkter som har løftet bransjen og deres utallige priser i løpet av årene beviser at de gang på gang hører til på toppen.

Razer har en av de beste utvalgene av gaming-produkter i verden med minst ett produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de ressursene som skal til for å forske, utvikle og produsere nye produkter av høy kvalitet. Hvis du leter etter et produkt som ikke skuffer deg når det virkelig gjelder, bør du sjekke ut Razer.

Spesifikasjoner

Annen informasjon

Justerbar vekt Nei

Batteri

Batteritid 70 h

Dimensjon & vekt

Kabellengde 1.8 m
Bredde 66.2 mm
Dybde 126.73 mm
Høyde 37.8 mm
Vekt 74 g

Egenskaper

Sensormodell Razer 5G
Sensor Optisk
DPI 20000 dpi
Maks. akselerasjon 50 G
Antall knapper 8
Belysning Ja
Tohåndsutforming Nei
Rullehjul Ja
Farge Svart

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, USB
Trådløs Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis merVis mindre
Relaterte produkter
Anbefalt for deg